23. jun 2008 12:29
nektarina je napisal/a: |
sem rekla da bi komentator moral biti en pravi dedc nektarina |
23. jun 2008 12:29
nektarina je napisal/a: |
sem rekla da bi komentator moral biti en pravi dedc nektarina |
23. jun 2008 12:47
Samo komentirati moštvene športe ni tako enostavno: jaz sem enkrat doma pred tevejko poskusila komentirati basket (tam znam vsaj pozicije, pa jih ni veliko, v nogometu jih je več) in sem bila po petih minutah nazarensko utrujena. Glede komentiranja športnih prenosov pa meni najbolj sedejo prenosi v paru. Lahko moški-ženska, lahko istospolne kombinacije - samo nekao bolje mi teče prenos, če se tudi pri komentiranju ena dialoška dinamika dogaja. Bi bilo pa zabavno, če bi bil pri nogometu en moški komentator in zraven bi bile še ženske domislice na temo nogometa - pa to bi se publika krohotala tudi če bi prenašali tretjo slovensko ligo.... Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 23. jun 2008 12:57:44
23. jun 2008 12:57
Punce poglejte si ta dva linka! Najprej brazilsko ime: http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml Jaz sem Pageca Tole je pa za počit od smeha: http://www.svastara.com/razno/biseri_sportskih_koment Lep sončen dan vsem!!!! saš
23. jun 2008 12:57
...saj me ženske bi komentirale PO SVOJE (recimo naša statistika bi štela tudi spremembe frizur, lepoto gibanja in podobno...). Okoli položajev v fuzbalu pa takole...boš videla, Vendelina, koliko si se naučila že letos ob gledanju tekem...ti kar nekje ostane in potem brez problema prepoznaš ofsajd, kot itd. mamaF - Mojca
23. jun 2008 13:01
Spagon, tole je pa meni dalo: Your Brazilname is "Senegačninho da Santos". Tale je tudi svetska: Drago Cosic: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa." mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 23. jun 2008 13:04:03
23. jun 2008 13:01
spagon je napisal/a: |
Jaz sem Pageca saš |
23. jun 2008 13:10
Čakaj malo, mamaF, pravila pri nogometu štekam (off-side, vključno s pasivnim pa kote, oute, indirekte...to znam), ampak ne znam pozicij v smislu, da bi si zapomnila, kateri igralec je zdajle pri žogi in kateri se odkriva - ne da bi pri tem pogledala na številko. Fantje pa RES znajo komentirati na pozicije (se naučijo, kateri igralec ima kakšno pozicijo in potem to komentirajo). Da ne govorim o tem, kako znajo to tudi za hokej, ki je pa blazno hiter šport. Zato bi imela pri nogometu enega moškega komentatorjaa, ki zmore dve uri in več govoriti o tem, kdo je pri žogi in kdo se odkriva, zraven bi pa dodajala ženske komentatorje v smislu, tale ima pa dobro frizuro, pa trače v smisliu, kdo vse je v publiki..... Vendelina jr.
23. jun 2008 13:26
No, to bi bilo pa sploh optimalno! (oprosti, s položaji sem mislila, da govoriš o prepovedanih itd.) mamaF - Mojca
23. jun 2008 13:32
Vendelina jr. je napisal/a: |
Zato bi imela pri nogometu enega moškega komentatorjaa, ki zmore dve uri in več govoriti o tem, kdo je pri žogi in kdo se odkriva, zraven bi pa dodajala ženske komentatorje v smislu, tale ima pa dobro frizuro, pa trače v smisliu, kdo vse je v publiki..... Vendelina jr. |
23. jun 2008 13:35
Ja, spagon, v bistvu imaš prav. Zato grem nazaj na svoj osnovni predlog, po katerem bi bilo samo ženskam dovoljeno gledati nogomet na stadionih, fantje bi ga pa lahko gledali za šankom s frendi in pivičkom in potem bi jih avtobusi razvažali domov. Medtem ko bi se nogometaši mnogo boj potrudili, če bi jih gledale same ženske. To je tudi v moški naturi... Fino se mej na Dunaju. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Veganske palačinke