Navijačice

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jun 2008 8:28

Mislim, saj jaz rada gledam kako dečki tečejo gor in dol (briga me strategija in taktika, glavno, da je moving), ampak tisto spotikovanje včeraj je bilo pa malo dolgočasno... In zdaj so ostale "klobasice", "baklavice", "piroške" in "paelle" (da nekaj kulinaričnega dodam). Meni bolj potegnejo baklavice in piroške.. Vendelina jr.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. jun 2008 8:41

Bom navijala, da bodo v finalu baklavice in paelle, ker to tudi v kulinaričnem svetu maram. Začetnica

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. jun 2008 10:20

Punce mene je skoraj infarkt! Včeraj sem si prisegla, da ne gledam več fuzbala, če Španci ne zmagajo! Če ste gledale prejšnje tekme Špancev, ste lahko videle, da igrajo odlično. Kar je bilo včeraj, je pa klasična igra, ko kdorkoli igra z Italijani. Ravno zaradi tega ker Italijani ubijajo igro s svojo obrambo. Meni se je zdelo, da so že od polovice tekme špilali na penale. Španci so se trudili ko nori, ampak Italijani so igrali bunker. Kako sem vesela da so izpadli!!! Takih tekem nočem več gledat, ker niso vredne tako velikih tekmovanj kot je EP! In boste videle, tekma Španija:Rusija bo odlična, ker oboji igrajo lep, odprt nogomet! Eno smo že videli, takrat je bilo 4:1 za moje.....ampak zdaj gre znova! Komaj čakam Dunaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! Por eso se oye este refrán, que viiiiva Espańa, y siempre la recordarán, que viiiiva Espańa. La gente canta con ardor, que viiiiva Espańa, la vida tiene otro color, Espańa es la mejor!!!! saš

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. jun 2008 11:58

Začetnica, se strinjam, to bi tudi jaz rada gledala v finalu!!! In sem vesela, da bosta obe polfinalni tekmi kontrastni sever:jug, vzhod : zahod...te zna biti zelo pestro. Včeraj pa, ne mi govorit...na srečo sem z ene fešte prilaufala domov na sredo 2. polčasa, potem pa ti mučni podaljški....potem pa eksplozija (se sreča, da sta bila naš nono in nona še na veselici, sicer bi ju doma kap) skakanja in kričanja ženskega dela naše družine. Še zdaj sem čisto hripava...in zelo, zelo zadovoljna!!! mamaF - Mojca

mamaF  

23. jun 2008 12:03

..pa še to, sem skoraj obglodala TV, ko je komentator že 125-tič omenil "prekletstvo 22.6." No, zdaj ga ne bo več!!!! mamaF - Mojca

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. jun 2008 12:09

mamaF je napisal/a:
..pa še to, sem skoraj obglodala TV, ko je komentator že 125-tič omenil "prekletstvo 22.6." No, zdaj ga ne bo več!!!! mamaF - Mojca
Zdaj gre lahko (oz. mora it) samo še navzgor saš

mamaF  

23. jun 2008 12:13

Volkan Demirel ima res lepšo spodnjo majico, ma tudi včerajšnji junak Iker ni od muh... mamaF - Mojca

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jun 2008 12:18

MamaF, tista, da "so televizijski prenosi precej boljši, če zraven ti sodeluješ s svomimi komentarji"....ta je pa carska. Bravo. Lady mora biti ojektivna, ne pa, da prodaja neko lažno skromnost.... Vendelina jr.

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

23. jun 2008 12:23

televizijski kometatorji: ravno včeraj sem se zgražala nad njihovim komentiranjem in obveščenostjo ipd. sem rekla da bi komentator moral biti en pravi dedc ki bi komentiral tako kot je treba, ne pa ti ko jih poslušamo zdaj, ko komentira fuzbal pa poezira zravn. sem se čudla da še ne izbira svojih besed tako da bi se rimale. glede na tako tekmo kot je bila včeraj bi človek rabil boljšega komentatorja da bi bilo vsaj malček bolj zanimivo. nektarina

mamaF  

23. jun 2008 12:29

Vendelina jr. je napisal/a:
MamaF, tista, da "so televizijski prenosi precej boljši, če zraven ti sodeluješ s svomimi komentarji"....ta je pa carska. Bravo. Lady mora biti ojektivna, ne pa, da prodaja neko lažno skromnost.... Vendelina jr.
Itak, Vendy, smo lepe pametne al nismo? Naj se ve! Si mislite, kako bi bile tekme bolj zanimive, če bi jih ženske komentirale! mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti