21. jun 2008 0:40
Spagon, pa še res je bilo 4:1 na koncu ko sešteješ vse gole. Samo žal ne za brate Hrvate. Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! jass
21. jun 2008 0:40
Spagon, pa še res je bilo 4:1 na koncu ko sešteješ vse gole. Samo žal ne za brate Hrvate. Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! jass
21. jun 2008 1:10
Tokrat nam je pa uspelo! Juhuhu! Kakšna nora tekma bo to Nemci:Turki!!!!! mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 21. jun 2008 01:22:44
21. jun 2008 1:16
Spagon, zdajle se pa naš Igor E. lahko zamisli...hehehe. Samo upam, da naše Vendeline ne bo preveč potrlo....pa saj Slaven bo itak v vsakem primeru narodni heroj, tako da se ga bi dalo še dosti videti! mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 21. jun 2008 01:46:09
21. jun 2008 10:01
Kolk sem jaz žalostna, ker so Hrvati izgubili!!!
LP
cervus
21. jun 2008 10:05
Hvala bogu, da sem v tedenskem Globusu (ko bodo v Slo znali narediti tako tedensko revijo, kot je Globus, takrat bomo pa res, kot je rekel Tony Blair, beacon of the world...) videla fotke od Slavena, ko je bil še mali. En tak cort fantek. Sanje vsake mame. Jaz grem zdaj v šoping. To je ta prava medicina za vse včerajšnje napore.... V tekmi med baklavicami in klobasicami bom navijala za baklavice. Danes zvečer se še ne morem odločiti ali bom za speculaase ali za piroške - bo treba še himne pogledat... Vendelina jr.
21. jun 2008 11:15
Vendelina, Globus je tudi moja najljubša hrvaška revija, na žalost moram nanjo čakati do prvega pihoda na Hrvaško (ali v LJ)...najbolji su! Nocoj bi ti priporočala speculaase, če se strinjaš... da nas bo več! Bi mi ..tudi barvno...bolj sedli v polfinale (beli Nemci - rdeči Turki, oranžni Nizozemci - rdeči Španci). mamaF - Mojca
22. jun 2008 20:16
Zdej pa mir punce, bomo videle kaj bomo peli, fratelli d˝Italia ali kaj.
nola
22. jun 2008 20:43
Ja itak, saj bi Marcha Real pa ne vem kako .
22. jun 2008 23:50
Punce moje, peli bomo: Eviva Espana!!!!! Juhuhu! mamaF - Mojca
23. jun 2008 7:56
mamaF, ampak je to bilo eno mučenje. Jaz sem gledala, čeprav sem rekla, da nebom. Igra je bila izredno slaba, kar feclali so se, pa si jemali žogo, do prave akcije pa ni prišlo. Pri Špancih se je zdelo kot da sta Torres in Villa sama v moštvu. Sreča, da so zmagali, čeprav je za to zaslužen Casillas in noben drug... ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom