16. jun 2008 9:36
Pol pa ne bo gušta, če boš vedela, kdo bo zmagal.... Vendelina jr.
16. jun 2008 9:36
Pol pa ne bo gušta, če boš vedela, kdo bo zmagal.... Vendelina jr.
16. jun 2008 10:01
moj glas je šel k robie van persie. sicer pa vsak večer gledam nogomet, sem pač prisiljen ker moj dragi bo gledal nogomet in pika. no zdaj sem se sprijaznila da bo tako še en čas tako da raje gledam nogomet. zdaj sem že čist not padla :) in snoči sma navijala za kontra ekipe, sem bila prav vesela da so jih potem turki zmazali. sicer pa so me ful presenetli hrvati in jim privoščim da s tako igro pridejo daleč. nektarina
16. jun 2008 10:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ibro je baje nekaj obnovil poškodbo. Ampak Švedom se kot ni dalo igrati brez Zlatana. Tista 22-tica se je kar sprehajala po igrišču, namesto da bi tekla in grizla....Čeprav, tele švedske karamelice (plave okice, blondoti, pa vsi lepo temno zagoreni, se splača pogledat).... Ampak, punce, včerajšnji posladek med Čehi in Turki. Jaz sem napovedala zmago Turkov po načelu fotogeničnosti in do 60-in-nekaj minute sem bila malo izpostavljena prizanesljivemu posmehu v smislu "danes si pa mimo udarila"....potem so dali pa Turki v turbo... Vendelina jr. |
16. jun 2008 11:10
nektarina je napisal/a: |
sem bila prav vesela da so jih potem turki zmazali nektarina |
16. jun 2008 11:24
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ampak, punce, včerajšnji posladek med Čehi in Turki. Jaz sem napovedala zmago Turkov po načelu fotogeničnosti in do 60-in-nekaj minute sem bila malo izpostavljena prizanesljivemu posmehu v smislu "danes si pa mimo udarila"....potem so dali pa Turki v turbo... Vendelina jr. |
16. jun 2008 11:32
Še nekaj vam moram povedati. V soboto, po Španski zmagi nad Švedi, sem šla zelo dobre volje na en žur. Tam prisotne dame so me vse debelo gledale in se mi smejale, češ kako me lahko fuzbal zanima...Ja v takih trenutkih se višji sili zahvalim za vas, drage moje virtualne somišljenice. Moj dragi se je kmalu dodobra napokal mesnih in drugih dobrot z žara, se zleknil v udoben stol, se posedel v pozo nosečnice v 7. mesecu - noge narazen, roke pa počivajo na napetem trebuhu....in zadremal z vznak vrženo glavo. Potem sem to sceno s prstom pokazala mojim žuristkam in jih vprašala, če jim je zdaj kaj bolj jasno, zakaj dvakrat na dan gledam nogomet. Komentar ni bil potreben...vse so začele oprazati za svojimi dedci. No, potem smo pa za drugi polčas v tisto garažo privlekli eno staro televizijo. In so nekatere kar škilile proti njej! mamaF - Mojca
16. jun 2008 11:38
Hakan Balta! Ga je oko takoj zapazi... Nogomet je fajn! V skupini C zdaj navijam za Romune. V skupini D pa za Zlatana. Še en link za našo Začetnico http://en.euro2008.uefa.com/tournament/players/player=592 Vendelina jr.
16. jun 2008 11:48
Jaz imam pa "zacahnane" Portugalsko , Nemčijo, upam, da v torek Francija zmelje Italijane, ker bi Francoze rada še gledala (samo malo energije naj dobijo), Nizozemci so mi všeč zaradi perfektne igre, Romuni so simpatični, v zadnji skupini pa sem izbrala Špance. V glavnem, "skupina smrti" mi dela največ preglavic - točno vem le, za koga NE navijam mamaF - Mojca
16. jun 2008 12:02
MamaF, imaš v četrtfinalu en problem, ker kot zdaj izgleda, bosta medsebojno igrali Portugalska in Nemčija in boš na hudih mukah.... Vendelina jr.
16. jun 2008 12:07
Bom, bom....vsaj sladke bodo te muke za oči... mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami