16. jun 2008 17:33
MamaF-neizčrpen vir informacij!!! Zakon si!!! Sam mi pa ni všeč da se Francozi kregajo! Skup je treba stopit, pa premagat Italijančke!!!!! saš
16. jun 2008 17:33
MamaF-neizčrpen vir informacij!!! Zakon si!!! Sam mi pa ni všeč da se Francozi kregajo! Skup je treba stopit, pa premagat Italijančke!!!!! saš
16. jun 2008 18:21
Vive la France! ..za kup informacij je pa soodgovoren prijatelj Google. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 16. jun 2008 18:24:16
16. jun 2008 19:35
Spagon, cestitam. Dobrodosla v klubu diplomiranih geografov (tudi jest sem ena od njih). No, jest pa navijam za Nizozemsko. Sej že kar moram, ker je dragi Nizozemec in ker sva na Nizozemskem. Imam tudi oranžno majčko, ki naj bi prinašala srečo Tulipanom. No, lahko bi navijala tudi za Turke, ker so tako razturali vceraj zadnjih 15 minut... Drugace pa je tukaj noro in oranžno... Lp M.
17. jun 2008 8:51
Joj, MamaF, ti mene malo futraš za inspiracijo za Temno tropsko torto, a ne? Ma, meni so všeč francoske čokoladice, švedske karamelice, turške baklavice...., pa cort so mi bili tisti surinamsko-nizozemski-speculaasi....jaz ne diskrminiram... Pa Buffon ima lepe okice. Ampak najboljši je pa Slaven Bilić. Toliko, moj prispevek k dobrososedskim odnosom... Anyway, a ste včeraj videle, kako je g. Verdenik mimo udaril pri napovedi tekme Hrvaška: Poljska? Pa kako se je zmrdoval nad ekipo, ki so jo sestavile punce iz redakcije na televiziji (za razliko od Verdenika sta imela druga dva gosta v studiu toliko pameti, da sta rekla, da imajo punce čisto prav in so dobro sestavile)? Saj verjetno je v nogometu res nekaj taktike in "nadmudrivanja" nasprtonika, ampak na to se itak ne spoznam. Meni je čisto dovolj zabavno, ko gledam dečke, kako tečejo gor pa dol, pa tisti počasni posnetki, pa te stvari.... A si predstavljate, kako bi bil nogomet šele zabaven, če bi bile med gledalkami na stadionu same ženske, fantje bi pa tekmo lahko gledali zgolj na tevejki? Vendelina jr.
17. jun 2008 17:33
Vendelina jr. je napisal/a: |
Joj, MamaF, ti mene malo futraš za inspiracijo za Temno tropsko torto, a ne? ................ A si predstavljate, kako bi bil nogomet šele zabaven, če bi bile med gledalkami na stadionu same ženske, fantje bi pa tekmo lahko gledali zgolj na tevejki? Vendelina jr. |
17. jun 2008 17:42
mamaF je napisal/a: |
Ja, škoda, da se prej nismo spomnile, magari bi naredile eno kulinarično srečanje na Dunaju. Še sreča, da gre tja vsaj Spagon, ta nas bo gotovo glasno zastopala! mamaF - Mojca |
kozamurnik
sporočila: 2311
17. jun 2008 18:00
Meni je pa -oprostite izrazu -nogomet tako bedast,da me je minilo veselje,ko sem na prvi - pa tudi zadnji tekmi,ki smo jo kdaj gledali na stadionu,videli na tleh ravno enega Francoza,ki je zgledal napol mrtev, se valjal, stokal in se prijemal za.... vsi smo mislili,da ga po pobralo preden pride kak pogrebnik.Eno minutko kasneje se je zgodil" Lourdes ,Fatima in Medjugorje" skupaj, pa je letal in skakal in se podil po stadionu,da je bilo veselje.In za to naj dajem dnar?!? Take in podobne izpade naj gledam ter tako prispevam k astronomskim ,bajnim in ne vem kakim zneskom ki jih dobivajo tile siroteki, ki morajo letati sem in tja ,pa gor in dol. Lepo vas prosim! Moje mnenje,ne se razburjat, ve kar veselo navijajte! kozamurnik
17. jun 2008 18:22
jaz pa danes namerno navijam za romune, ma če cannavaro ne igra, naj gredo pa lepo oboji domov, francozi in italijani, čeprav nimajo kakih lepotcev, ampak naj okusijo četrtfinale...
17. jun 2008 19:11
oh ja,tudi jaz sem se spomnila prizora na tekmi češke in turčije, ko je tisti lepotec slekel majico. kaj je blo to zaenih mišic nektarina
17. jun 2008 21:51
Ste vidle, ko se je Toni vrgel na rit in dvignil noge koliko celulitisa ima?. Punce, zmagala bo Nizozemska, zdaj sem 2 minuti gledala in mi je vse jasnoin če Romunija premaga Nizozemce, Italija in Francija gresta domov he,he.
Uživajte no, za letos mi je dovolj!
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Piščančja stegna z miso pasto