13. jun 2008 12:37
Noben mi ni všeč. bobika
13. jun 2008 12:37
Noben mi ni všeč. bobika
13. jun 2008 12:40
dandej je napisal/a: |
Noben mi ni všeč. bobika |
13. jun 2008 13:51
Vendelina jr. je napisal/a: |
Pa zlasti ženski basket mi ne potegne, v smislu, ženske mečejo težko žogo (mislim, da ni kakke silne razlike v teži med moškim in ženskim basketom), pa koši so enako visoko, ergo je ženskam težje metati... Vendelina jr. |
13. jun 2008 15:19
Veste koga pa jaz pogrešam: Figa, ja, on pa definitvo manjka na teh lestvicah............. hja, navijanje za Portugalce mi pa še vedno ostane...... katjushka
13. jun 2008 15:20
Katjushka tebi manjka Figo, meni pa Raul saš
13. jun 2008 17:05
Ja, punce, tista lestvica z RTV linka je samo za na EP sodelujoče fante. A ne Spagon, če bi bila tam še Lampard in Terry....Raul pa itak! mamaF - Mojca
13. jun 2008 17:16
Ma mamaF sploh mi ne govori, Lamparda tako močno močno pogrešam. Zdaj pa Italijančki in Romuni.... Sem za Romune, sploh bom pa pozorna na 10-ko saš
13. jun 2008 17:27
Mutu je krasen! Tudi jaz bom z vsem srcem in (trenutno še desetimi celimi nohti) navijala za Romune!!! Držmo pesti!!! (Italijani se namreč baje že na vse pretege hvalijo, kako so se sestavili in nabrusili in blablabla). Tega, da se kdo hvali še preden sploh stopi na igrišče, pa res ne maram! mamaF - Mojca
13. jun 2008 18:39
Eh ,punce ,sem že mislila da sem v moškem bordelu.......... lp goga
13. jun 2008 21:38
Ah, ubogi Mutu s tistim zastreljanim penalom....mu prav nič ne privoščim. Sem upala, da bodo Romuni zmagali. Kaj hočemo... Zdaj, pri drugi tekmi, mi je malo hudo - všeč so mi oboji, Francozi in Nizozemci in sin me ves čas gnjavi, naj se že izjasnim, za koga navijam. OK. Sem se odločila za Francoze. Upam, da pride Anelka v naslednjem polčasu noter! Pa da odlični Van der Sar izgubi malo koncentracije... mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 13. jun 2008 21:39:54Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Gratinirani svaljki