18. jun 2008 12:00
Vendy, Andrea PirlO... pirla je neki druzga... lahko pa je tudi Pirlo un po" pirla... Teja
18. jun 2008 12:00
Vendy, Andrea PirlO... pirla je neki druzga... lahko pa je tudi Pirlo un po" pirla... Teja
18. jun 2008 13:34
Vendelina jr. je napisal/a: |
A tako gre to? Potem morate primorke najprej navijati za Špance, da v četrtfinalu premagajo Italijane. A bo šlo? Vendelina jr. |
18. jun 2008 13:40
Pa upam tudi, da nam bo Spagon z Dunaja v "direktnem prenosu" finala poročala, kako dobro gre Špancem!!!! Spagon, ideja z modrcem je super, če boš ob koncu tekme skočila po španske avtograme, se splača pazit na to, da to bo majica ravno prav z ramen zlezla..še boljše bo pa, če te zmoči dež...če bo pa fant imel kaj proti, se lahko kamot name, pokvarjenko, zgovarjaš, ! Pa slikco s Torresom obvezno sem pripopaj! Joj, kako ti privoščim (malo sem pa tudi fauš). mamaF - Mojca
18. jun 2008 14:33
Ladies, v bistvu bi morali vsi kolektivni športi (govorim za moške ekipe) potekati tako, da bi hodile tekme na štadione in v dvorane gledat ženske, moški bi pa to lahko s frendi s pivičkom za šankom gledali. Ker tisto, ko dečki tečejo sem in tja (nogomet, basket, rokomet) - a si predstavljate, kako bi se potrudili, če bi jih same bejbe v živo gledale? Pa to bi bilo bolje od Chippendalesov! MamaF - tisto, da ti na hrbtu vlečejo modrc in te potem frcnejo po dvorani - to je pa umislek ene močne punce pri našem basketu. Tista punca je ful mlatila....in meni zagabila babji basket do neba...Jaz sem bila pa tista, ki je letela. Vendelina jr.
18. jun 2008 14:35
Ja pa pri rokometu si prste tiščijo, saj veste kam, da zmedejo nasprotnice... Ah ženske! Začetnica
18. jun 2008 15:53
MamaF - tisto, da ti na hrbtu vlečejo modrc in te potem frcnejo po dvorani - to je pa umislek ene močne punce pri našem basketu. Tista punca je ful mlatila....in meni zagabila babji basket do neba...Jaz sem bila pa tista, ki je letela. Vendelina jr. |
18. jun 2008 15:58
Ampak, lady spagon, ima boga! Tiste grozilde, ki so naju mlatile na šolskem basketu, so danes ene matronaste osebe - medve pa zmoreva iti z dobrim modrcem na nogometno tekmo.... Vendelina jr.
18. jun 2008 16:02
Pa to da primorci ne maramo Italijanov (se imam za primorko, čeprav sem bolj na meji :).... Meni grejo na živce ker jim vedno za las uspe. Vedno nekaj prčkajo, mutijo, se valjajo in se pritožujejo, ma na koncu jim za mišjo dlako uspe se izvlečt skozi. In ko se enkrat izvlečejo jim gre samo še navzgor. Zato mislim da so sedaj, ko so bolj po sreči kot ne v četrtfinalu, zelo nevarni tekmeci! Imaš pa prav Vendy, Andrea Pirlo ima nekaj. Včeraj ko ga je kazalo od blizu pri izvajanju prostega strela, se mi je prav dopadel. Tak zrel je, resen tip, odgovoren, zmeraj sem padala na take saš
18. jun 2008 16:14
Spagon, če bo Pirlo na tvoji tekmi, si nabavi en ornk modrc! Vendelina jr.
18. jun 2008 17:56
Spagon, če bo Pirlo na tvoji tekmi, si nabavi en ornk modrc! Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Kremna cvetačna juha