10. maj 2008 22:23
Tudi mi smo se imeli zelo, zelo lepo. V svojem imenu in imenu moje družine bi se rada zahvalila vsem organizatorjem za izredno lep dan, krasno darilo (tudi moja miška lepše drsi po podlagi, lonček pa je varno spravljen v sefu, kot nam je svetovala Rimljanka), skratka za vse. Razveselilo me je dejstvo, da je vse skupaj potekalo zelo sproščeno, da sem se počutila resnično dobrodošlo, da o ogromni izbiri hrane in rujne kapljice ne izgubljam besed. Tudi moja pohvala gre ovčki in njenemu gospodu, saj sta bila izredno zanimiva za poklepetati kakor tudi za domiselno predstavljene doborte. Zahvaljujoč njima sem danes prvič v življenju jedla merjasca Pohvalila bi tudi vse ostale, ki so prinesli svoje kulinarične dobrote, rimljanko za to, ker je s svojim glasom poskrbela, da smo jo vsi slišali, poskrbela, da je vse teklo tako kot mora, Jerneja in Bojana pa za to, ker sta poskrbela, da smo se vsi počutili zelo domače. Tudi goveja juhica za dobrodošlico ter torte + penina za zaključek so bili 1A. Vesela pa sem bila tudi takrat, ko sem bila izžrebana za +paket Uf, komaj čakamo na novo srečanje. blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 10. maj 2008 22:24:54