10. maj 2008 10:23
Mi smo pripravljeni blažkaa
10. maj 2008 10:23
Mi smo pripravljeni blažkaa
10. maj 2008 10:25
Imejte se skrajno lepo!!!
Aki
10. maj 2008 20:44
Hvala vsem, bilo je lepo in prijetno. Veliko, veliko hrane, pijače in lepega druženja. atilem
10. maj 2008 20:46
Super. Hrana, narava, zabava. Hvala.
gobica1402
10. maj 2008 20:59
Se strinjam. Hvala vsem organizatorjem piknika, ker ste se tako potrudili za nas! Še posebno velik hvala gre pa Kači, ker me je peljala do Kopitnika in nazaj in ker je bila tako zelo zelo zelo fajn družba! Lepo se imejte! Luchya
10. maj 2008 21:09
Ja hvala organizatorjem, res ste se potrudili in posebna hvala Ovčki in njenemu možu za dobrote.
Aja Ežoj a cviček je bil dober? Moj tast ga je skoraj malo preveč!
lp Saša
10. maj 2008 21:21
Res HVALA organizatorjem, da so nam pripravili tako prijetno srečanje in presenečenje - mi miška lepše drsi po novi podlagi, lonček je pa že spravljen v vitrini! Kot vedno je lahko žal vsem, ki so cincali in se potem niso odločili za udeležbo na pikniku. Kar se pa slik tiče, vas bomo pa še malce pustili radovedne - moramo precej zreducirati poslikano, da vas bo malce skominalo za naslednje piknike. Sem pa sedaj napihnjena od vseh dobrot, ki mi jih je uspelo poskusiti. Da ne govorimo o vseh štirih tortah, posvečenih samo kulinariki! Pa kako se je Jernej naučil odpirati šampanjec.....
LP
kača
10. maj 2008 21:23
Bilo je lepo , zelooo dobro in preveeeč, hvala vsem in lep pozdrav, Karmen +
10. maj 2008 21:49
Vse lepo hitro mine,tako je bilo tudi danes. Videla sem spet nekaj starih obrazov,spoznala nekaj novih. Hvala vsem za prečudovito popoldne. Upam da se kmalu spet vidimo. Vesna Leben
10. maj 2008 22:04
Hojla! Moj možek ne more prehvalit mesnin od Kače in Ovčkinega moža. Pa tudi vsega ostalega je bilo veliko in preveč in predvsem dobro. Tale Kopitnik je čista desetka. Super kraj, bravo Rimljanka! Mi smo se imeli krasno! Lp, veverica P.S. Bojan 121, tvoja punca je totalno razštelala mojega tri leta starega Martina!!!! Ko je bilo treba it, je naredil tako sceno, kot da je konec sveta. Ko sem nekoliko umirila zadevo je končno razkril vzrok "KJE JE MOJA TINA?"!!!!!! In potem sva od Bojana izvedela, da vas ni več. Celo pot je bil žalosten in Kje je moja Tin in Oh, moja Tina. Žalost do nebes in nazaj. Žalosten ker ni rekla adijo itd. in seveda, če Tina jutri pride. Bog se nas usmili. Prva ljubezen pa že v prvo pogorišče. Sporočilo je spremenil(a) sara dne 10. maj 2008 22:10:51Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Zelenjavna zloženka