9. maj 2008 19:59
Ja bom ti natisnil. Samo bomo na roke morali napisati, ker ravno pakiram, ne morem več narediti na lepo. Mislim kaj je za jesti in sestavine bodo na roke morale biti napisane.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. maj 2008 19:59
Ja bom ti natisnil. Samo bomo na roke morali napisati, ker ravno pakiram, ne morem več narediti na lepo. Mislim kaj je za jesti in sestavine bodo na roke morale biti napisane.
9. maj 2008 20:14
Ma to ni fer mamamia bo prinesla sirnico.... in jaz bom na šihtu....
jade
9. maj 2008 20:27
9. maj 2008 20:31
No, pa bom vzela s seboj tudi salamoreznico
Hvala za zelo hiter odgovor!Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 09. maj 2008 20:32:35
9. maj 2008 21:00
Jade, saj te bomo počakali, no..............................................................pridi(te) no.
rimljanka - zasebno mnenje
9. maj 2008 21:44
Še na nekaj sem se spomnila::::::::::::.na Marnem vas bo pozdravil velik mlaj, na Kopitniku ob koči pa manjši :::::::::::::::::::(no ja, saj sta bila res za 1. maj psotavljena, ampka, vseeno, pozdrav bo veljal tudi nam).
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
9. maj 2008 22:19
pozdravljeni, že kar nekaj časa se veselim srečanja in upam da nam bo uspelo priti. prijavila sem nas, vse pa odvisno kak bo počutje jutri zutraj. upam, da se vidimo. samo glede poti bi vprašala; iz ljubljanskega konca po kateri poti je bolje priti? hvala,lp tanjaj
9. maj 2008 22:39
Mimo Kresnic, Litije, Trbovlja do Hrastnika.
Upam, da vam bo uspelo.Srečka s tvojim imenom je že natisnjena in zapakirana Ajdovega kruha se pa tudi že veselm.
9. maj 2008 23:02
Ravno sem se spravila sprintati priponke, pa se mi sprintane zdijo kar velike. A jih je treba morda pomanjšati??? blažkaa
9. maj 2008 23:03
Ne, kar take kot so, nekih 10cm pridejo ali koliko.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom