17. apr 2008 4:00
anamarija1 je napisal/a: |
Zanima me, če vedve gresta v kakšno restavracijo ali vprašate ali je v hrani kocka ali vegeta? Ne stojmo pretiravati, meni recimo hrana brez kocke ni sploh užitna, stvar okusov.
Anamarija [srecen] |
Imaš popolnoma prav, stvar okusa. Pri meni je pač tako, da že ko v receptu vidim kocko ali vegeto, me vse mine. Imam pač raje naravne začimbe kot umetne kocke oz. vegeto. Čeprav
tale kocka ne izgleda slabo
kozamurnik
sporočila: 2311
17. apr 2008 5:11
joj joj joj, vse tako zgleda, da moram nekako sklanfati skupaj opravicilo,ker sem tak Tomaz...
Pa vseeno pocakam se malo-do sobote!
.Ziher je pa le ziher!
kozamurnik
ežoj
član od: 24.2.2006
sporočila: 6302
17. apr 2008 6:14
jade je napisal/a: |
Ja še malo pa boste hotele, da nasledno oddajo posnme v gatah in modrem predpasničku, da mu boste verjele... jade |
No, ni treba da je ravno on, lahko so spremljevalke
ežoj
as76
član od: 15.10.2006
sporočila: 45
17. apr 2008 8:33
Damjan kje si ti redno zaposlen, če ni skrivnost?
as76
Vanili
član od: 28.6.2002
sporočila: 78
17. apr 2008 9:54
Ali ni nekdo omenil bloga, če ga ima lepo prosim za link ali ime Damjanovega bloga. Sem dvakrat pogledala, upam da nisem spregledala in ga je kdo že objavil.
Damjan vse pohvale in link do bloga, prosim lepo.
Meni je všeč tak način kuhanja in če sem le pred tv si oddajo pogledam.
lep dan vsem!
17. apr 2008 10:52
Sam si zelo rad ogledam kuharske oddaje, ki so posnete v živo in zelo spoštujem kuharske mojstre z njihovimi nasveti. Včasih me nekoliko moti le izbira gostov (kako moderno je povabiti v oddajo razne "zvezde in zvezdice"), kajti nekateri ne znajo niti noža držat. In pa na nacionalki režiserjev pristop. Na drugih TV zelo redko vidiš kamermane. Če pa so, so nemoteči in je sam postopek dela korektno posnet, tudi dovolj blizu, da gledalec vidi vse postopke, kar je bistvo take oddaje.
Sicer pa, vsake oči imajo svojega pleskarskega mojstra. Ne dajte si uničiti dan zaradi dežja.
lp Pšeničnik
pšeničnik
dj
član od: 14.1.2003
sporočila: 445
17. apr 2008 14:30
Rimljanka,
Daj prosim zbriši vse neumnosti o identiteti, ker je naslov teme čisto drugačen. Sedaj pa moraš prelistati 12 strani od tega pa do sedaj 4 uporabni nasveti, ostalo pa samo nakladanje nejevernih Tomažev. To se vedno pogosteje pojavlja tudi pri drugih temah.
Praska je takšna: Vidim zanimiv naslov, upam, da zvem kaj novega, mogoče dodat svoj komentar, potem pa ogromno strani z klepetanjem, ki nima nobene zveze z naslovom. Eni imajo očitno preveč časa. Jaz ga na žalost nima. Zato so moji obiski KulSlo vedno redkejši.
Pa brez zamere
5rusa
član od: 19.10.2005
sporočila: 285
17. apr 2008 15:05
se strinjam z dj, če je seveda možno
5rusa
17. apr 2008 15:22
Možno je, samo, potem me bodo pa druge napadle. Bom še malo počakala, velja?
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 160, prikazujem sporočila od 91 do 100
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.