29. apr 2008 16:33
Ko sem gledala oddajo, lepo piše da je Damjan Babič, čeprav je naslov oddaje malo zavajajoč. Lepo bi bilo, da bi imel svoj kotiček tudi tule. Damjan, javi se nam še kaj. lp
29. apr 2008 16:33
Ko sem gledala oddajo, lepo piše da je Damjan Babič, čeprav je naslov oddaje malo zavajajoč. Lepo bi bilo, da bi imel svoj kotiček tudi tule. Damjan, javi se nam še kaj. lp
30. apr 2008 11:57
Komaj sem se prebila skozi tele strani. Jaz jih ne bi brisala, ker se vse povrsti navezujejo na temo (sicer posredni, ampak vendarle). Vsak ima pravico dvomit in delit nasvete. Kakorkoli že, jaz oddajo Kuhajmo z Damijanom gledam kar redno (že od lani, ko so še pripravljali jedi na prostem, komaj čakam, da bo spet tako, saj so taki kadri prava špica). Všeč mi je tudi, da določenim gostom zastavljajo vprašanja v zvezi s prehrano in načinom priprave, saj vemo, da se športniki drugače prehranjujejo, kot pa npr. jaz, ki 3/4 dneva presedim za računalnikom. Edino ena stvar mi ni všeč: termin predvajanja. Upam, da se bo tudi pri tem kaj premaknilo (ob sobotah smo v lepem vremenu najraje zunaj, nočna ponovitev - tudi to sem že delala - pa mi dostikrat ne diši najbolj. Zanima me, kakšne začimbe uporabiš pri telečjih zrezkih v omaki, če bi se ti npr. zgodilo, da ne bi imel ampak čisto nobene sveže zelenjave pri roki. Priznam , meni se je to že tudi zgodilo. In kaj sem uporabila? Bog pomagaj, Vegeto in kocko, pa malo senfa in kisle smetane, pa seveda malo soli, popra, česna in Provansalsko mešanico začimb. Več nisem zmogla v svoji kuhinji, kaj češ, včasih se tudi to zgodi in ker imam prvo trgovino šele 4.6 km vstran, pač moraš improvizirat. Oz. kot Damjan reče v svoji oddaji: "Ma, kuhinja je ena sama improvizacija...". O.k., kako bi ti improviziral v mojem primeru?
27. maj 2008 11:24
Gospa Tomažin kje se skriva Damijan? Začetnica
22. nov 2008 18:43
Evo, da izvlečem temo iz naftalina. Ravnokar sem gladal damjana ko je pripravljal kanelone in lazanjo, pa torto vendelina, le da je namesto grškega jogurta uporabil repo kuhano v mleku s sladkorjem ( pa namesto bele čokolade je uporabil navadno). Mene je prepričal.
ežoj
22. nov 2008 18:55
Ja, sem tudi jaz sedaj gledala oddajo, pa na naslovu www.rtvslo.si/recepti, kot je sam povedal ni še današnjih receptov. Se ne spomnim več točno, kaj je dal noter v omak`ce za prilogo k kanelonom, pa tudi bešamel bi rada probala naredit po njegovem receptu, ker meni tudi rada lazanja razpade... Mijan
22. nov 2008 21:14
Dixi hvala lepa za link...so Damjanove oddaje in recepti res na tem naslovu. Mijan
22. nov 2008 21:15
dixi je napisal/a: |
//www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/z_da so recepti.dixi |
če že dajate linke, naj bo pravilno:
http://www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/z_damijanom
ežoj
23. nov 2008 18:10
Zakaj pa se tale Damijan že od aprila ni nič javil? Mogoče zaradi nejevere ali pa hoče bit frajer?Zdaj pa bi ,ko je dokazal da je pravi lahko še kaj napisal?!!! petardica
23. nov 2008 21:09
Ja petardica po moje se mu ni dal več ubadat s tem a je to on al ni. Sej je parkrat povedal, da ga dejmo kej glede kuhe vprašat, pa so sam to ugotavljali kdo je. Men se tud nebi dal. Ga čist razumem. No zdej pa mamo... bibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Hrustljava solata