9. apr 2008 8:31
Pri hiši imam že tretjo zamijo (dve sta "crknili"). In glej ga zlomka zadnjič sem na lotu zadela 36 EUR. Mogoče pa res prinaša denar K
9. apr 2008 8:31
Pri hiši imam že tretjo zamijo (dve sta "crknili"). In glej ga zlomka zadnjič sem na lotu zadela 36 EUR. Mogoče pa res prinaša denar K
9. apr 2008 8:39
bravo karmina.sedaj verjamem da prinaša denar in si jo grem takoj nabavit. polni zadetek
9. apr 2008 9:03
Jaz tudi se nisem slisala, da zamija prinasa denar ampak crassula argentea oz. drevo denarja, imenovano tudi rajsko drevo ali kot ste ze omenile krasula oz. tolstica. Meni je rozica z mesnatimi listi zelo vsec ampak se nikoli mi pa ni cvetela. Nevem zakaj ???? Lep pozdrav, Barolina Barolina
9. apr 2008 10:18
Sama sem bila zelo presenečena nad cvetenjem, ker v nobeni knjigi o rožah ni bilo omenjeno njeno cvetenje, kot nekaj posebnega ali lepega. Stara je 4 leta in že precej velika. Ker ta rastlina ljubi sonce, sem jo poleti imela na zunanji polici okna, v katero se popoldan zelo sonce upre, če je na soncu postanejo tudi listi lepši, ker dobijo rdečo obrobo okoli. V jeseni sem jo prestavila le na notranjo stran okna, v začetku decembra pa so začeli poganjat kobuli z drobnimi belimi zvezdastimi cvetovi, ki so vztrajali ene dva meseca. Zelo lepo. tigris
9. apr 2008 11:03
Hvala tigris in upam, da bo tudi meni kdaj v prihodnosti cvetela tale moja krasulica. Barolina
9. apr 2008 11:23
Pozdravljeni,tudi jaz sem slišala ,da krasuljica prinaša denar v hišo moraš jo pa imeti postavljeno pred vhodnimi vrati( ne pozimi).Je pa tako vsak ima svoje mišlenje in verovanje v srečo. Ne vem ,če je kdo že šlišal za rožo zdravja ,videla sem jo v vrtnariji samo ne vem kaok se ji reče. Lep pozdrav. Milži
9. apr 2008 11:57
Imam črnega mačka in pokrito WC školjko, denarja pa nobenega. Klinc pa take vraže.
Če pa katera poleg poštenega dela, najde še kakšen način za imeti denar, pa naj prosim sporoči.
Julija
9. apr 2008 12:09
So, so rastline, ki prinašajo denar, samo - ni pa legalno.
rimljanka - zasebno mnenje
9. apr 2008 12:31
Rimljanka, sem se morala nasmejat:)) mojcca
9. apr 2008 12:50
Rimljanka, draga, si spet pri tistih rastlincah, a? Sem ze zadnjic rekla, da te imam na sumu! freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Gratinirani svaljki