7. maj 2008 8:58
galyka je napisal/a: |
Pa verjemi, vsaka kanta svoj pokrov najde. |
Pa tudi vsaka metla svoj štil
Lep dan in veliko se smejte
Sporočilo je spremenil(a) Simona84 dne 07. maj 2008 08:59:16
7. maj 2008 8:58
galyka je napisal/a: |
Pa verjemi, vsaka kanta svoj pokrov najde. |
Pa tudi vsaka metla svoj štil
Lep dan in veliko se smejte
Sporočilo je spremenil(a) Simona84 dne 07. maj 2008 08:59:16
7. maj 2008 9:52
Loni; veš, da za vsakim dežjem posije sonce Glavo pokonci punca blažkaa
7. maj 2008 11:07
Loni, se res se ni vredno sekirat. Sedaj lahko spet počneš kar češ in kadar češ. Toda ljudje smo družbana bitja in vedno kaj iščemo oz. koga in tako se moramo tedaj pač malo prilagoditi. Mislim pa, da imajo tudi prilagoditve svoje meje in da ima vsak pravico povedati, kdaj je ta meja presežena. Jaz sem v zadnjem času tudi doživela par krepkih s kolom po glavi, posledično shujšala za 15 kg in ob vsem hudem se počutim fizično odlično. Prijateljica prvi, da je ni shujške čez moj recept in da mi z nobeno drugo kuro to v 3 mesecih ne bi uspelo. Se malo kislo nasmehnem sicer, ampak nekaj je na tem. Fitnisiram ne, ker nimam kdaj, grem pa v hribe, ko le prilika nanese, pa na kolo, vrtna gimnastika je pa itak super za psiho in za telo. Pri moji depresiji so bili glavni neskončni pogovori s komerkoli, ki se mu pač zaupala in me je bil pripravljen poslušati in to neskončni in toliko dolgo, da sem sama s sabo razčistila, zraven pa dinamično vsakdanje življenje. Sem splavala. Tu je zemlja, sonce, voda in zrak, kaj pa še rabiš drugega. Dolores
7. maj 2008 19:38
U, Loni, potem pa te še toliko bolj občudujem!! Saj jaz tudi normalno ne uporabljam "težkih" besed kot je depresija itd kar tako, se strinjam, da je najbrž fajn bit previden z njimi. Se mi pa zdi, da se uporabljajo nekako "na dva konca" - tista "prava", klinična depresija (od belosivkaste do sive in do črne) pa za tisto vsakdanjo občasno "tugo" ali slabo razpoloženje, al kako bi rekel... Osebno nism še bla pri kakem "profesionalcu", verjamem pa, da bi mi lahko tudi že kaj diagnosticirali (od depresije do bipolarne itd), če ne bi bla "trma" & hotla vsega sama pozdravt, če se le da... Pa potem raje knjigce berem pa eksperimentiram s hrano itd. Ja, gibanje & hrana lahk hitro postaneta tud obsedenost... Mam kolegico, ki se ji je tud to dogodilo... V glavnem, velik energije & veselja vsem!! Jagoda501
7. maj 2008 22:01
Vsaka stvar ima dobre, pa tudi slabe strani. In vsaka je za nekaj dobra, tudi slaba ima dobre. V Vivi sem zasledila intervju z zdravnico Vero Feguš, ki omenja Balintove skupine (predaval jim je psiholog) s katerimi so se učili kako ravnati s svojimi občutki. Če ima mogoče kdo kakšne koli informacije, bi jih bila zelo vesela. lp, pinka
7. maj 2008 22:31
Loni se počuti vsako minuto malo drugače, ampak plezarija je naredila samo dobro za mojo dušo, tako da komaj čakam na nedeljo, ko gremo v Trento in nato naslednji podaljšani vikend v Paklenico.
Loni Makaroni
11. maj 2008 7:39
Včeraj pohod okoli Ljubljane, potem pa še zabava dalje - super počutje. Danes pa delo na vrtu... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
11. maj 2008 9:03
Včeraj dež čakala...sem bila že v kolesarskem dresu ,ko se je usul.....danes pa...že ob 9 kosilo kuham..potem pa šibam... lp goga
11. maj 2008 17:52
No ,sem že nazaj....Tržič,Naklo,Kranj,Šenčur in na Duplje nazaj,kar lepa turca ,ravno prav utrujena. lp goga
11. maj 2008 23:33
Trenta, Trenta in še enkrat Trenta in za zaključek prav prgrešno dobri njoki po bolonjsko. Samo kava je bila pa na gorenjski strani pravo razočaranje.
In res je, punce, življenje je vsak dan lepše.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci