Jogi

girica  

član od: 25.5.2009

sporočila: 614

11. jan 2010 14:41

Hihi, Riddle, imaš prav. Samo ko v salonu omeniš kakšno ortopedsko težavo, mislijo (ne večina, da ne očrnim vseh fajn prodajalcev ) da si pripravljen dati zelooo veliko denarja ... a cena jogija, žal, velikokrat ne odtehta dobrega spanca. girica

Riddle  

član od: 15.1.2009

sporočila: 418

11. jan 2010 14:46

Točno tako, kot si rekla. Pri preizkušanju jogija pa tudi ni dovolj, da se za sekundo uležeš...ko bosta s tvojim šla na preizkuse jogijev, je najbolje, da ležita na podlagi nekaj minut, vmes pa preizkusita vse položaje, v katerih spita. Še vedno pa navijam za to, da se glede kolka in spalne podlage posvetuješ z ortopedom. Čisto mimo teme, ampak midva z mojim sva takisto zagnjavila okulistu glede televizorja hehe Lp od R.

girica  

11. jan 2010 14:54

Torej bo treba še prej zagnjavit ortopeda. Tudi mimo teme ... okulista sem že za računalniški ekran dobro spanje vsem, girica

Riddle  

član od: 15.1.2009

sporočila: 418

11. jan 2010 14:58

girica, velik sreče pri nakupu, pa tudi tebi dobro spanje ;) Lp od R.

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

11. jan 2010 15:49

No, midva sva se za nekaj minut ulegla na tiste, ki bi prišli v ožji izbor. Pena mi je bila dosti boljša kot trd lateks. Sicer pa, danes je star 3,5 leta in ni čisto nič vpognjen, četudi sem bila kot nosečnica zelo okrogla, zdaj pa me je manj. Drži svojo obliko. Ležišče je dovolj trdno, če si kdo napačno predstavlja peno... Moja mami pa je že drugič v zadnjih 8 letih menjala ortopedski jogi. Tudi midva sva ga imela prej in ne zamenjam pene za nič drugega..

girica  

12. jan 2010 7:56

Trixi je napisal/a:
Pena mi je bila dosti boljša kot trd lateks. Sicer pa, danes je star 3,5 leta in ni čisto nič vpognjen, četudi sem bila kot nosečnica zelo okrogla, zdaj pa me je manj. Drži svojo obliko. Ležišče je dovolj trdno, če si kdo napačno predstavlja peno... Moja mami pa je že drugič v zadnjih 8 letih menjala ortopedski jogi. Tudi midva sva ga imela prej in ne zamenjam pene za nič drugega..
Kakšna pa je ta pena oz iz česa je? Zaradi slabe izkušnje z Dormeo se kar bojim vseh pen, lateksov ipd ... zato bi sedaj radi res dobro izbrali. girica

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

12. jan 2010 11:39

Ležišče, iz EMC hladne pene, 14 cm visoko jedro s 7-consko razporeditvijo, (na mojem piše sembella). Pred tremi leti, ko sem jaz kupovala je bila ena akcija in kar precej popusta. Verjetno pa se je ponudba v teh 3 letih še razširila in predlagam osebni obisk. Imajo vse razstavljene in prepričana sem, da znajo dobro svetovat. Trenutno pa imajo tudi precej popustov in mogoče bi se celo splačalo kupit ravno pri njih.

girica  

16. jan 2010 13:49

Živijo. Po obisku salonov sva z možem v ožji izbor uvrstila Meblov Jogi Perla, ki ima 5-consko žepkasto jedro in 4-cm spominske pene. Ter druga varianta je Dollarjev 7-conski latexov jogi. Še prej moram povedati, da sem ugotovila ob preizkušanju, da mi zelo odgovarjajo mehkejša ležišča. Kar pa nisem presenečena, saj ima hčerka mehak jogi in mi je na njeni postelji od zmeraj zelo ugodno ležati. Sedaj pa je velika dilema kaj izbrati. Čeprav sem bila na začetku zelo proti latexu sva ga uvrstila v ožji izbor. Ko sem ga preizkusila sem ostala zelo prijetno presenečena. Ravno prav mehak in zelo prijetno ležanje. Žal, pa nikjer nisem mogla najti Meblov Jogi, ki bi bil mehak. V salonu so imeli razstavljeno le trdo različico. Pri Dollarju imajo pa tudi možnost, da je vsaka polovica jogija različna trdota. Prosim vas, kdor ima izkušnje z eno ali drugo vrsto jogija, da mi zaupa njegovo mnenje, izkušnje ipd. Hvala in lep sobotni popoldan girica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti