4. mar 2008 17:37
Jogiji od Meblosna z lateksom .. super maserka
4. mar 2008 17:37
Jogiji od Meblosna z lateksom .. super maserka
4. mar 2008 19:22
Vzmetnica iz pene proizvajalca OPTIMO (Avstrija) -prodajajo povsod po Sloveniji, malo dražje od latexa, ampak se splača. tejka77
4. mar 2008 21:10
Kaj pa vodna postelja, jo ima kdo? Tudi jaz menjam ležišče, ker se mi proti jutru pojavijo bolečine v hrbtu. Tatjana
4. mar 2008 21:29
Midva z možem imava Dormeo, in sva zelo zadovoljna, pred tem sva oba imele težave z hrbtenico in zjutraj sva se zbujala še bolj utrujena in crknjena. Potem z dormeom sva kakor prerojena. Kar pomeni da je res ležišče res pomembno ker tretino življenja preležiš na njem. Lp Tinči TinaTina
4. mar 2008 22:43
pred kratkim sem kupila Dormeo in sem zelo zadovoljna, moj fant pa prav nič, ker pravi, da je zanj pretrd (pri njem pa jaz trpim, ker mi je premehko :) ...) se pravi, da moraš najprej vedeti, kakšno ležišče ti ustreza. upam, da boš našla pravega. 5rusa
4. mar 2008 23:16
5rusa ne vem če veš, da se da kupit nastavljive letvice za pod jogi tako da lahko na istim jogiju-če je dvojne širine- en spi na tršem drug pa na mehkejšem delu. To prakticirava midva z mojim, ker ima on rad zelo trdo ležišče, jaz pa srednje. sva zelo zadovoljna jogi je pa iz Rutarja znamke pa se žal več ne spomnim. mala zelena
5. mar 2008 8:01
Sama uporabljam že kakih 5 let jogije Bavarije ,so tudi iz lateksa in spi se odlično,kar je najvažnejše .Toraj sprobati in kupiti . lep dan in uživajte v dnevu smrko
5. mar 2008 8:18
Jaz imam doma vodno posteljo in je ne zamenjam več za noben drug jogi! Če ti dopuščajo finance ti toplo priporočam nakup vodne postelje. Vendar moraš biti pozorna da kupiš kvalitetno. Ker če kupiš tako, ki nima dobrih blažilcev v vodnem jedru in še nekaj drugih malenkosti, je potem bolje da si kupiš kvaliteten navadni jogi. emmy p.s. moj fant je imel prej velike težave z bolečinami v kolenu in kolkih če je predolgo spal na svojem prejšnjem jogiju (Dormeo), odkar pa spiva na vodni postelji se te bolečine ne pojavljajo več Sporočilo je spremenil(a) emmy dne 05. mar 2008 08:20:17
5. mar 2008 8:44
Tudi midva z možem sva si kupila Dormeo in sva zelo zadovoljna. tanya017Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami