26. jan 2011 8:31
Raje se malo umiri za tevejem in začni gledat filme po kakšnem drugem vzorcu, ne pa po popularnosti in po lestvicah. Vidim da te je zajela mrzlica in si moraš na hitro pogledat vse kar naj bi bilo dobro in kar se dobro bere na medmrežju.
To je pa slaba stran vsedostopnosti dandanes, ko je bilo za film treba plačat recimo današnjih 20€ ali vsaj izposojo v lokalni videoteki, kjer dobrih filmov tako ali tako niso imeli, je vsak veliko bolj premislil o filmu, kaj mu je všeč, kaj išče v filmu in se mu je izoblikoval po mojem mnenju veliko boljši filmski okus.
Sicer pa z veseljem preberem dobro filmsko kritiko soforumaša, le napiši jo zanimivo, zadnjih par postov samo naštevaš popularne filmske vsebine, in dodajaš kratke opise vsebine, kar mi ne pove nič..."curb your enthusiasm" bi bilo na mestu tu, pa še vrhunska serija je, če smo že pri filmskih ekranih.
Obstajajo filmi kjer je pač tudi vsebina pomembna, The "Usual suspects" in recimo "Secret Window", katerih se spomnim iz glave, kjer je doživetje filma uničeno s pripovedjo vsebine. Ali pa "From Dusk Till Dawn", tega sem gledal brez da bi karkoli vedel o njem, razen da je zraven Rodrigez in Tarantino, kar je bil tudi ralog za ogled, in samo zaradi te moje "nevednosti" mi ta film kotira zelo visoko, nisem si ogledal niti trailerja, in verjemi tudi vsebine nikoli ne preberem, na imdb je nisem niti enkrat, za ogled filma so mi pomembnejše druge stvari, tudi priporočila kolegov, zato draga tunna, sarkazem na stran in malo bolj premišljen opis in mnenje.
Tega filma si pa ne bom ogledal, me ne zanima, bom počakal na kak drug predlog.
Commis débarrasseur