Film

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

18. jan 2011 10:34

zzak1977 je napisal/a:

Imdb je v slovenščini :(

Commis débarrasseur
Temu se da izogniti z registracijo in nastavitvijo preferenc (seveda pa uporabimo v ta namen enega od anonimnih naslovov na gmailu, hotmailu etc).

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

18. jan 2011 10:57

@borka; zmeraj manj, se mi zdi. Sem gledal že odličnega z oceno nekaj čez 5 in pa zadnjič film "Red" ki ima oceno 7,1 ki ni vreden niti dveh točk, razen kakšne Malkovicheve grimase sem ter tja...

@proxima; sem iskal že knof ki bi to uredil brez registracije, ma registriral se ne bom, saj se človek vsega hudega navadi.

Commis débarrasseur

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

18. jan 2011 11:34

Srbski film

Črni labod

Drejček

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

18. jan 2011 12:02

jaz imam pa v načrtu pogledati The Social Network ... joj, toliko je dobrih filmov, ki prihajajo ven v ZDA, ampak kaj, ko preden priromajo do Slovenije ali pa vsaj na internet v lepi verziji, traja in traja in traja, da vmes že pozabim, kaj hočem videti ... groza tunna http://titabota.blogspot.com/

borka7  

član od: 23.2.2009

sporočila: 268

18. jan 2011 13:54

@zzak1977: Seveda so odstopanja, v glavnem pa le velja. Tudi zame npr. Kaznilnica odrešitve, ki je sicer čisto ok, prav gotovo ni najboljši film, kar sem jih videla (niti med prvih deset ne bi prišel), čeprav ima na IMDb-ju menda najboljšo oceno izmed vseh...

@bannanna: Ne pričakuj ravno preveč. Črni labod je po mojem mnenju vsekakor vreden ogleda, a smo kaj podobnega že kdaj videli...

borka7

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

18. jan 2011 13:59

ja, Kaznilnica odrešitve ima najvišjo oceno, 9.2 ... ga še nisem videla, čeprav imam namen enkrat pogledat vseh top 250 filmov, ki imajo najvišjo oceno na IMDBju ... bomo videli :) tunna http://titabota.blogspot.com/

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

18. jan 2011 17:22

Kar tule bom vprašala: pred leti sem v skoraj čisto prazni dvorani gledala film Osmi dan, mislim, da je bil belgijski. Film je zgodba o fantu z Downowim sindromom, ki ga je Gog ustvaril osmi dan.

Meni je bil film zelo všeč, me pa od takrat zanima, ali je bl igralec, ki je odigral glavno vlogo, tj. Goerga, res z Downovim sindromom, saj je imel take oči, le gube na roki nisem videla.

Mene se je ta film zelo dotaknil in ga ne morem pozabiti, v dvorani pa 8 gledalcev, ker sem jih preštela.

Sem se pa spomnila še na dva filma: Življenje je moje ( pravica do evtanazije ) in Življenje z Johnom ( nasilje v družini ), ki ju najbrž ne bom pozabila.

( Očitno imam razpoloženje po ščipu. )

F r i n a

anaboleyn  

član od: 18.1.2010

sporočila: 91

18. jan 2011 20:19

Sem gledala dva filma iz Milleniuma - Dekle z zmajskim tatoojem in Dekle, ki se je igralo z ognjem. Me čaka še Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo. Švedsko, ne ameriško verzijo ( ki se baje že snema). Navduešena - drugačen pristop, drugi igralci, vse bolj normalno in prepričljivo, glavna igralka pa - za oskarja, brez dvoma. Priporočam, čeprav je dosti krutosti in je po svoje treba imet živce. Ampak jasno je tudi, da Švedska ni nobena pravljica in imuna za družbene ekscese. Baje je zadnji del ( ko Dekle dregne v politike in drugo elito) še bolj direkten in sploh odličen. Avtor knjig je pa (žal) umrl in tako naj bi tudi filmov ne bilo več. anaboleyn

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti