23. jan 2011 16:48
Tudi jaz sem si včeraj ogledala film Black swan, odličen je!
Vilma
23. jan 2011 16:48
Tudi jaz sem si včeraj ogledala film Black swan, odličen je!
Vilma
23. jan 2011 19:23
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Pravkar videla Kraljev govor. Odličen film.
|
V Lj. se zadeva vrti od 3. 2. naprej.
Sicer je pa tako, da Colina Firtha gledam tudi če bi bral osmrtnice in zraven jedel žitarice....
Vendelina jr.
23. jan 2011 19:37
Vendy, you and I both.
Vanja
23. jan 2011 20:15
meni je tudi Colin super, čeprav nikoli nisem namerno gledala njegovih filmov, ampak ga imam stalno nekako nekje v kotičku očesa. Sploh v A Single Man mi je bil krasen ... tunna http://titabota.blogspot.com/
24. jan 2011 9:35
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
V Lj. se zadeva vrti od 3. 2. naprej. Sicer je pa tako, da Colina Firtha gledam tudi če bi bral osmrtnice in zraven jedel žitarice....
|
Jaz tudi.
Mamamia
mamamia
24. jan 2011 9:48
Še ena oboževalka Colina Firtha, čeprav je Mr. Darcy še vedno zakon sonci
25. jan 2011 8:49
Včeraj sem si ogledala film Gran Torino s Clint Eastwoodom v glavni vlogi. Film iz leta 2008, ne vem, zakaj si ga nisem prej ogledala?! Legendarni film s še bolj legendarnim 80-letnim igralcem in režiserjem.
Priporočam ogled vsem, film si zasluži čisto desetko!
Vilma
25. jan 2011 10:05
Pred kratkim sem prvic gledala The Little Shop of Horrors (musical iz 1986 po istoimenski horror klasiki iz 1960) - samo zaradi tegale iskreno custvenega bisera, oblozenega z norcevanjem iz skoraj kompletnega nabora ameriskih malomescanskih klisejev (od Better Homes and Gardens prek Tupperware prezentacij do locenih zakonskih postelj) svetujem ogled, da o ostalih fantasticnih bonusih (na primer Bill Murray v vlogi mazohisticnega pacienta pri zobarju) sploh ne govorim. Somewhere That's Green lp, proxima
25. jan 2011 10:16
Kaj pa Ruska obljuba, je kdo gledal?
Mamamia
mamamia
25. jan 2011 18:07
Mamamia, a to misliš na film Easteren promies?
http://www.imdb.com/title/tt0765443/
Nisem ga gledala, imam pa v planu.
Če ste se prej pgoovarjale o Colin Firthu kot o igralcu, ki ga je treba videti, je moj najnovejši jagodni izbor Vincent Cassel, ki igra ravno v omenjenem filmu.
Igral pa je tudi v filmu Black Swan, naslednji ki ga imam namen pogledati je Dobermann. Menda so vsi filmi, ki jih je posnel s svojo ženo Monico Bellucci, izvrstni. Bom poročala, če je res tako.
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Slana pita (Salty pie)