3. mar 2008 10:54
Torej priporočate, da tega sploh ne začnem igrat? Ker meni že KulSlo veliko časa vzame , potem bi bila pa že kriza ...
Lep dan in veliko se smejte
3. mar 2008 10:54
Torej priporočate, da tega sploh ne začnem igrat? Ker meni že KulSlo veliko časa vzame , potem bi bila pa že kriza ...
Lep dan in veliko se smejte
3. mar 2008 13:43
Simona84, se strinjam s tabo. Tudi jaz preživim ogromno časa na kulinariki, tako da se dela grmada nepolikanega perila v pralnici. Torej, če začnem igrati še travian, potem .... tudi kuhali ne bomo več E.
3. mar 2008 14:16
ja, sem med igralci :D imela sem račune na vseh treh serverjih, a mi je postalo nekako prez pomena, ker nisem uspela slediti... in seveda sem spoznala tipko delet ;) ko pa sem slišala, da bo 4 server, sem spet odpra 2 računa - na 3 in 3x :P sem na odličnih pozicijah tako na zemljevidu kot v aliansah vzame mi toliko časa, kot si dopustim. ;) ...in sem med tistimi, ki radi farmajo... :) ...seveda ostane tudi nekaj časa za prečekirat kulinariko :D andreja_
3. mar 2008 14:37
kako ima lahko O.F. 400 članov?? ima kar nekaj kril.. jaz tudi igram traviana, na si1 sem igralec devil 23. če se kdo hoče registrirat lahko klikne ta link: http://www.travian.si/?uc=si1_5128 aja... pozabil sem še kaj o igrici napisat.. če nimate časa, potem vam ne priporočam da igrate na 4. serverju(3x speed), ker je trojna hitrost, zato naj bi tudi 3x hitreje drugi začeli napadati vas. najbolje je na navadnem serverju, najbolši zaenkrat je si3, saj se je od navadnih najkasneje začel. pa če nimate časa, bodite samo na enem serverju in se enemu posvetite bolj, kot pa 3. npr. čisto malo :) LP, devil 23 Sporočilo je spremenil(a) janh2o dne 03. mar 2008 14:57:28
3. mar 2008 15:28
devil... to se meni nekam znano sliši... :D mogoče sva bila soseda... :S tudi zaradi takih sem se lažje odločila brisat račun :D andreja_
3. mar 2008 15:29
me pa zanima, koliko imate izkušenj z različnimi plemeni in katero je vam najljubše in zakaj? andreja_
3. mar 2008 17:22
res se ti znano sliši?? kak si imela pa nickname?? jaz imam najraje tevtone, ker so poceni in mislim da se hitreje razvijajo janh2o
3. mar 2008 19:31
ja, znano... :) nick name sem pa mela andreja207 se meni zdi. točno ne vem, k sem mela povsod drugače. meni pa so bolj všeč galci. imajo srednje drago vojsko, posebej všeč mi je T. strela, k dobro ropa :D, pa špranje so 2x večje na enoto in dokler si še majhen ti zelo prav pridejo pasti (marsikdo se potem po PM jezi nate :D)... pogrešam pa rimljansko vrlino, da lahko polja in bajte hkrati zidaš. :S andreja_
4. mar 2008 11:21
He,he...Ja v eni ekipi je lahko 60 članov, potem pa če si dober diplomat potegneš še druge ekipe da se bojujejo za tvoje cilje... Definitivno samo en server...vse kar je več je izguba časa, preveč ti vzame...Drugaeč p amislim da ne vzame več časa kot kulinarični ali kakšen drug forum... Spoznaš veliko ljudi, možnost drugih stvari kot so novo poslovne možnosti, spoznaš še kakšne zdravnike ki so usekani na to igro..skratka veze...če ne hodiš po gostilnah igraj travian...He,he...mami sej bom računalnik dal v dnevno sobo da bosta lahko še ate pa mama igrala, pa še hrčke bom prijavu:=))) Andy H2OKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Bučni mufini s kremastim nadevom