Travian
21. feb 2008 11:28
Za simulator je zadeva okej - v smislu simulacije projekta. Veliko ljudi se v odraslem življenju tega uči v živi produkciji, pa bi bilo bolje, če bi prej kaj vadili.
Anyway, meni operativna koordinacija 100 ljudi v živo čisto zadošča. Sicer bi me lahko malo bolje plačali, ampak nothing is utterly perfect....
Vendelina jr.
21. feb 2008 12:13
ZAČETNICA je napisal/a: |
Moj dragi. Glavo odšraufam tistemu, ki je to izumil...
Začetnica |
Ja Začetnica,daj...jaz sem s tabo...
Igrajo brat,fant,bratranec...in zdaj še sestra od fanta (ki se je prej 2 mesca bunila da je to "kr neki")...je pa zdaj že malo boljše,prej se niso pogovarjali o ničemer drugem
Roncolino
21. feb 2008 12:16
Ja najslabše je, ko ta klapa na kup pride, pol se pa samo pogovarjajo o aliansah pa nekih imperijancih, mi navadni smrtniki pa gledamo kot loleki.
Tako, da vsem igralcem Traviana javno naznanjam:
RES NISTE NOBENA DRUŽBA!
Začetnica
elaphus
član od: 27.9.2002
sporočila: 6945
21. feb 2008 13:50
ZAČETNICA je napisal/a: |
Ja najslabše je, ko ta klapa na kup pride, pol se pa samo pogovarjajo o aliansah pa nekih imperijancih, mi navadni smrtniki pa gledamo kot loleki. Tako, da vsem igralcem Traviana javno naznanjam: RES NISTE NOBENA DRUŽBA! Začetnica |
Začetnica, obstaja en izrek: pridruži se množici!!!!
LP
cervus
21. feb 2008 14:04
elaphus je napisal/a: |
ZAČETNICA je napisal/a: | Ja najslabše je, ko ta klapa na kup pride, pol se pa samo pogovarjajo o aliansah pa nekih imperijancih, mi navadni smrtniki pa gledamo kot loleki. Tako, da vsem igralcem Traviana javno naznanjam: RES NISTE NOBENA DRUŽBA! Začetnica |
Začetnica, obstaja en izrek: pridruži se množici!!!![jezik][zloba][rozica][sonce][:P] LP
cervus |
Ne-borila sem bom do zadnjega, če je rimski imperij že enkrat propadel, bo pa še zdaj, ko ima opravka z mano!
Začetnica
Rmeli
član od: 5.2.2004
sporočila: 344
21. feb 2008 18:51
Začetnica, tudi jaz se ti pridružim, ker men moj tazaden živc spipa ko gre tole špilat. Pol pa sam še o tem govori.
Zatorej, s skupnimi močmi....
LP,Rmeli
Rmeli
21. feb 2008 20:00
Jap...mene je tudi brat enkrat z ene žurke klical "tamala,pejt mi trdnjavo nadgradit"
Roncolino
urssa
član od: 25.12.2005
sporočila: 380
21. feb 2008 20:02
Začetnica: veš kako se reče: If you can"t beat them, join them
Al se pa pridruži, premagaj dragega, pa boš mogoče mela mir... Jest mam sam en problem pr tem - on zmerom zmaga
Urša
grumova
član od: 22.10.2007
sporočila: 61
21. feb 2008 20:03
tudi moj dragi igra me je že čist ob živce spravu ker je cele dneve pred računalnikom
za znort
grumova
lesnik
član od: 9.10.2006
sporočila: 294
21. feb 2008 21:19
Hahahahaha
Jap, te potegne....
lesnik
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 39, prikazujem sporočila od 11 do 20
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.