21. feb 2008 21:34
Eh naj majo svoje veselje. Je pa dobra stran-ko hočem met mir za učenje, urejanje računov ipd. me pa Travian rešuje. Začetnica
21. feb 2008 21:34
Eh naj majo svoje veselje. Je pa dobra stran-ko hočem met mir za učenje, urejanje računov ipd. me pa Travian rešuje. Začetnica
22. feb 2008 8:55
Vidim, da je kar veliko zainteresiranih. Pa se dajmo kuharji združit v eno močno alianso ali pa zvezo, da pokažemo vesoljni sloveniji, da bo iz te moke še kaj kruha.
Če je kdo za, sem na serverju 2 in sem seveda "kraljevic", pa napiši sporočilo .....
http://www.travian.si/?uc=si2_23502
PAX UBISCUM!
Kraljevic
22. feb 2008 10:28
Enkrat sem ga igrala. Ampak za to mora imeti človek čas... Drugače pa zelo luštna igrica. Kozmeja
23. feb 2008 10:41
hej... men se je ta igrca zdela na začetku tut čis glupa ker u bistvu samo klikaš, vendar ni tako....sedaj igram na 3 serverjih in je zelo zabavno :D čeprav res hitro postaneš "odvisn" od tega in hodiš usako urco gleat kaj se dogaja, je pa dobro ker spoznaš tudi veliko ljudi in cele slovenije :D tko ad kr probite igrat pa bote vidl kak hitro vam bo postalo ušeč :D (z)majcy
2. mar 2008 13:15
He,he,he...packi kaj vse pišete:=)))))) ja moja mama zavija z očmi ko to posluša a se je navadila..ne mami???:=)))) ja res je....v tej igri sem spoznal ljudi iz celega sveta, spoznal nekatere kulture, kako živjo, kje živijo..spoznal sem iz Indonezije navadnega uličnega prodajalca, do Južne afrike trgovca z diamanti....Do kanade in Amerike....Z nekaterimi smo postal pravi prijatelji, in če drugače ne bi imel teh verjetno ne bi nikol odšel v Avstralijo kamor imam namen iti čez nekaj časa na obisk in pogledat si kontinent itd....Prav tako pokazati tujcem našo slovenijo, vas pa bom prosil da boste nekaj pripravili za to, mamici pa bom narolčil naj naredi slastno čelado:=))) njam, njam... Aja..drugače sem igral na s2.com...tam sem imel 33 vasi....sej ne veste o kom govorim ampak vse eno...Jaz porabil okol uro časa na dan za travian, za pisanje in vodenje alianse pa 4,5 ur...S tem da mislim tukaj tudi na druženje, spoznavanje in vse ostalo kaj pride tukaj zraven...so dobre stvari in slabe traviana.... Aja...Moj nick na travianu je JOSIP BROZ TITO..... Če vas še kaj zanima vs vabim vse na pohod od Podčetrtka do Kumrovca 25.05.2008.... Živela omladina !!!! Andy H2O
2. mar 2008 13:16
Aja....moja ekipa se imenuje O.F. ..... in imamo okoli 400 članov:=))) Mislim da nas je več kot kuharjev:=))) He,he...sem nesramen... Andy H2O
2. mar 2008 17:23
Jaz bom ostala pri tem kar igram že 2 leti .. World of warcraft :) Marjeta Žniderčič
2. mar 2008 18:14
Kako maš pa lahko 400 članov, če je pa ambasada lahko nadgrajena samo na 20? lesnik
3. mar 2008 9:06
še dobro, da mama in očka (moja) ne obvladata računalnika (sicer bi še onadva kaj napisala sem)...
Ognjič
3. mar 2008 10:31
Sem igrala in se komaj rešila te zadeve, ker te tako not potegne, da sploh nisem vedela, če bom še lahko živela brez tega... madoniš Zdaj pa sem srečna ... "ozdravljena" Na dveh serverjih sem igrala in moram povedat, da mi je vzelo ogromnoooooo časa!!!! zato tistim, ki ga že sicer nimate dovolj , ne priporočam. MarnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Rižek v poletni solati