Ema 2008

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

5. feb 2008 17:26

jade je napisal/a:

Pesem od Lange mi je veliko bolj padla v uho, moja tanajmlajša hči je prav veselo z ritko migala ob poslušanju (madona zdaj se moram zasekirat, da ni kaj narobe z njo ). Da bi se pa sekirala in razmišljala iz kje so pevci doma in kaj so po narodnosti se mi pa zdi trapasto, če mi je pesem všeč jo bom poslušala pa tudi, če jo poje sosedova Pepca, ki ji je zrastel večji paradajz kot meni (bog ve s čim ga zaliva )

Ampak kakšne izjave imate eni , ne morem verjet.

jade

A te je malo strah, da bo ona po mizah in zvočnikih začela prej skakat, kot ti Sicer se pa nekaj naokol govori, da nekdo tam v tistih hribih nekaj podobnega Kitajskemu zidu dela...da ni to pri vas ata malo preveč zaskrbljen?

Pa čist vseeno ti je, če imajo pri sosedovih večji paradajz??? Ja, ti si pa res en čudak, no .

Ognjič

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

5. feb 2008 17:32

jade je napisal/a:

Ogči dejve še mal zaplesat:

http://www.youtube.com/watch?v=eMMEyfUzIxM

jade

Ka nisi mogla kaj primernejšega mojmu emšoju najdet??? Sem te takoj ubogala, zdej moram pa stoje tipkat....nekak tako zgleda, kot bi en fosn pojedla. Ne bom več piruetke delala, da veš . Pa še nikjer nobenga pr roki, da bi zdej te premaknjene zadeve nazaj na svoje mesto spravil

Ognjič

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

5. feb 2008 17:33

Ogči kako si uganila?????

Ma ja saj paradajz sem že prežvečila, ampak, da ima pa plenice, ki jih suši zunaj bolj bele od mojih je pa višek.....  

jade

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

6. feb 2008 12:04

Punce-- ne takih linkov gor limat. Me pol čudno gledajo ko cepam od smeha. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

6. feb 2008 13:00

O kriza, kako daleč gredo nekateri. Tokrat ne bom komentirala, ker se mi zdi škoda energije. Le toliko, da vidim večjo problematiko pri "Slovencih" kot pri ciganih. Če pa pokomentiram Emo: Rebeka me, kljub temu, da je moja "soseda", ni prepričala. Že po petkovem večeru sem doma glasno kometirala: Če kdo, potem Langa. Po sobotnem večeru je bilo isto. Pravzaprav sem bila razočarana nad celotno ponudbo naših glasbenikov, razen redkih izjem. Tudi v finalu navijala za Lango, čeprav nisem glasovala, ker nikoli ne ... Ob razglasitvi rezultatov bila vidno šokirana, saj se finalni pesmi za moj okus nista mogli primerjati. Pohvala leti tudi na Bernardo in Maria, medtem ko sta mi petkova in sobotna voditeljska para zvenela vse prej kot sproščeno in spontano. jessy6

mmojca  

član od: 7.7.2006

sporočila: 20

6. feb 2008 14:06

Tudi meni se je najbolj primerna za nastop v Beogradu zdela pesem od skupine Langa.Glede na moj okus bi ji konkurenco v finalu lahko delala edino pesem Samara (Brigita Šuler),vendar se mi je pri tej pesmi zdelo da izvajalka preveč prevečkrat prepeva samo aaaaa..... Kar smo izbrali pač smo....bo pa drugo leto boljše mmojca

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

6. feb 2008 15:46

Najbolj žalostno pa je to, da smo vsi ki smo klicali iz Murske Sobote za Lango v nedeljo imeli težave na liniji, tako na mobitelelih kot na stacionarnih telefonih v petek pa je vse potekalo gladko Glede ciganov je pa lepo da se trudijo in igrajo, ker eni samo čakajo na denarno socialno pomoč. lp, pinka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

6. feb 2008 17:14

Mislim, da kakšne lokalne zarote s televotingom pa vseeno ni bilo....Ker je bilo relativno veliko klicev v kratkem času in zna biti, da so delali na zgornji meji tega, koliko signalov na sekundo sprejme sistem. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti