6. avg 2008 19:50
Zasrbeli so me prsti, že takrat, ko se je tema pojavila na forumu, ne zato, da bi zelo "pametnila", ampak, da predam družinsko izkušnjo z Nonijem.
Na šamanskem tečaju sem spoznala gospo, ki je nekaj malega o Noniju razlagala svoji vis-a-vis. Ne me obsojati, vedno slišim več kot je treba. Ja, prisluškujem, nehote!
Moj ljubi oči, je že bil na operaciji, so mu odstranili ledvico, prej je, boga duša, neštetokrat šel na izžiganje papilomov v mehurju, na izpiranje z nevem čim, njegov GOSPOD zdravnik mu je rekel, da bi se, če ne bi bil tako vitalen, sploh ne tako ukvarjali z njim - beri: ne bi trošili denarja za nekoga, ki je pravzaprav za odpad. No ja, pred smrtjo, en teden prej, so mu uspeli postaviti tudi diagnozo:metastaze po jetrih, po kosteh... kje hudiča je bil pa primarni????
Ampak doma je ostala velika količina Noni soka, ki sem ga kupila, tisti hip, ko je medicina dala diagnozo. In nato ga je moja mati začela piti.
Brez antibiotikov verjetno ne bi preživela, ker je staknila zelo hud bronhitis, takoj po očijevi smrti, oslabela kot je bila, psihično in fizično.
Brez klasične medicine ne gre, ampak, gospa danes še vedno zjutraj popije 0.3 Nonija in pri osemdesetih zgleda boljše kot pri šestdesetih. In samo še čakam, da naju bodo imeli za sestri...
Summa summarum, Noni ni čudežno zdravilo, ampak zelo dober dodatek kot vsi antioksidanti. Hudiča zakaj nihče nič ne piše o ČESNU in ČEBULI? Samo zato, ker smrdita???!!!
Življenje je praznik, življenje ni delovni dan!