29. jan 2008 11:22
Jaz osebno nisem imela še nobene izkušnje z Rutarjem. Me vse njihove bleščeče reklame, prostorne hale, ne privabijo. Samo enkrat sem z družinico šla, takole bolj iz radovednosti, malo pogledat. In me ni prepričal. Če kaj potrebujem grem vedno najprej pogledat v Lesnino (Mb), potem pa v Spono in še v nekatere manjše trgovine. Kuhinjo sva z možem kupila v Celju, potem ko sem slišala reklamo na radiu o popustu. Celja drugače sploh ne poznam in še danes ne vem točno, kje je tista trgovina (čisto v centru mesta , sicer) s pohištvom. V glavnem; to se je dogajalo pred 9 leti in kuhinja je danes še ista, kot je bila takrat. Prodajalec je bil strašno učinkovit. V kratkem času nama je zrisal kuhinjo točno po najini skici, brez vsakršnega komentarja, da kaj ne bi bilo možno. Kuhinja je bila nekje srednje cenovni razred, izdelana na Češkem in brez ene same napake. V trgovino sva se peljala samo 1x (ko sva naročala), po 1 mesecu naju je poklical, da je kuhinja v skladišču in vprašal, kdaj jo lahko pripelje. Prav užitek je takole delati z ljudmi. Računam, nekje čez 3 leta, se bova preselila v hišo in kuhinja, verjeli ali ne, gre z mano.barbay je napisal/a: |
Nejko21 z veseljem bi naredila to, ni problema, samo je pa moj predragi rahlo reva, kar se tega tiče. verjetno bi me samo miril ko bi jaz tam nevihto naredila. |