28. jan 2008 11:39
Leta nazaj je imel Rutar reklamno geslo: "Rutar pa pika" ali nekaj podobnega in od takrat povezujem Rutar in same kritike z mojim zasebnim geslom "Rutar in to pika-črna".
Toliko kritik iz pisem bralcev raznim časopisom, znancev, še nisem slišala na račun kakšnega trgovca. Zato rečem: roke stran od Rutarja, celo njihove reklame vržem direktno v koš, niti pogledam jih ne, medtem ko dr. skoraj vse pregledam.
Osebno nimam izkušenj z njimi, ampak če ima le- te toliko ljudi, potem jim sama ne dam niti te možnosti.
Barbay, jaz bi jim napisala pismo, direktorju prodaje osebno, ga oddala priporočeno, da imaš dokaz in jim dala ultimat: določi datum, do katerega morajo pripeljat in ali da v nasprotnem odstopaš od nakupa in seveda denar zahtevaš nazaj ali pa zahtevaš popust v tem in tem odstotku. Zraven poveš, da če na to pismo ne bo reakcije, da smatraš, da se s tem strinjajo.
Ne vem, če to pravno sicer drži vodo, ampak saj tudi tam niso vsi pravniki, kot mi tu ne.
Še vedno pa se iskreno čudim, da folk naseda v nakup, ob vsej negativni propagandi, ki jo imajo.
Potrebno jih je bojkotirat, na kakšno drugo uho trgovci itak ne slišijo.
Po mailu sem pretekli teden dobila poziv k bojkotu trgovcev, iz splošno znanih aktualnih razlogov. Od 2.2. do 8.2. je 1. na vrsti Spar, za naprej sledijo navodila.
juma