16. jan 2008 11:07
Sem navdušena voznica od svojega 18 leta in 2 mesecev - izpit sem šla delat, čim se je dalo. Takrat sem vedno vozila mamin avto na servis, tehnične, registracijo in sklepala zavarovanje. Moram reči, da so me na tehničnih radi zafrkavali, pa ne vem, ali zato, ker je bil avto Yugo ali ker sem bila mlada frklja... verjetno zaradi obojega. Je pa bilo to še v času, ko je bil le en "pooblaščen" izvajalec tehničnih pregledov in so tam radi zafrkavali tudi izkušene dedce, da o čakanju niti ne govorimo... Sedaj ... imam drug avto, pri tehničnih je konkurenca in hodim k drugemu izvajalacu, glede mehanika pa moram reči, da je imel pooblaščeni serviser do mene (ali do žensk ???) precej paternalističen odnos ("bomo nalili še mal vodke in čistila v brisalce..."), zato sem takoj, ko je bil avto iz garancije, zamenjala serviserja. Sedaj sem zelo zadovoljna, ker se z mano pogovarjajo kot z opravilno sposobno in mi povejo, kakšno je stanje stvari ter pred večjim posegom vprašajo za dovoljenje oziroma odobritev. ines