9. mar 2008 8:57
moj prvi avto je bila stara stoenka. Sama sem jo vzdrževala-manjava olja, filtra, svečk,spihati dize če so se zamašile,tudi menjava gume in namestitev verig ni noben problem,saj če si voznik moraš vse to znati vsaj naj bi znal. Na servis vozim oba družinska avtomobila,s serviserji imam dobre izkušnje,so prijazni, ustrežljivi,držijo se rokov,povedo okvirno ceno, če med delom še kaj odkrijejo pokličejo. Tudi na tehnične preglede ju vozim, kratko krilo ne pomaga kar je tudi prav , saj se gre za našo varnost na cesti, če avto pač ni izpraven ne sodi na cesto ampak h mehankarju.izpit imam skoraj 20 let,prevoženih kar veliko kilometrov, trenutno sem z delom in odnosom mehanikov in gospodov na tehničnih pregledih zadovoljna in ne bi nič spreminjala,le naj ostane tako kot do sedaj pa bo še naprej dobro. Imela sem tudi že lažjo prometno,zdrsnila s ceste,pa moram reči da vozniki niso vsi pripravljeni pomagati-avto malo poriniti predvsem če je slabo vreme. se pa pridružujem mnenju Heme, da smo včasih na cesti slabši kot otroci v vrtcih. tudi sama včasih ponorim ko nekdo mečka, ko zapelje do sredinske črte,hitro zmanjša hitrosti in brez smerokaza zavije v desno ali pa obratno; ali pa v naselju kjer je omejitev 50 ,brez razloga pelje 35. dosti za sedaj, vsem srečno vožnjo in prijazne gospode v modrih kombinezonih.
teyca29