Razprodaje

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

tema odprta - 7. jan 2008 20:11 | ogledi: 2.611 | odgovori: 48

hoj! ste kaj kupovale na razprodajah ( ali še nameravate )? kaj pa ? jaz sem si kupila en zelo lep črn, klasičen , volnen puli, ki ga bom ( vsaj upam ) nosila leta in leta. v redni prodaji je bil nesramno drag, sedaj pa je še vedno drag, ampak ne nesramno!

GOSPAKATJA

Winnie  

član od: 14.12.2006

sporočila: 116

7. jan 2008 20:25

Jaz pa sem čakala na škornje. Že dolgo sem jih gledala, pa nikakor mi ni šlo, da bi dala toliko denarja zanje. No, danes sem si jih pa kupila. Sama sebi sem se smejala od zadovoljstva - pa jih le imam!! :)) Na razprodaje pa drugače ne hodim, ker ko sem tam se mi zdi, da mi še vedno kaj manjka, pa si še kaj kupim, v bistvu tistega pa sploh ne rabim. Tako, da se razprodaj izogibam. Se to dogaja še komu? lp Winnie

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

7. jan 2008 20:32

Jaz sem si čisto slučajno kupila kapo. Druga pa si ne bom, ker nič ne rabim. ja, na razprodajah si kupiš tisto kar največkrat ne rabiš, ponavadi je tako. To te čisto znori, ko veš, da dobiš nekaj pol ceneje in imaš to za izgovor. Jelenckova

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

7. jan 2008 21:00

Prišli iz razprodaje. Hotela sem kupit drsalke zase, pa sploh niso predmet razprodaj, pa še izbire ni bilo. Hčerki sem kupila črn ozek krajši plašček, ki si ga že zelo dolgo želi, ter eno krilce za zraven. Tako je vesela, da se mi je sigurno že desetkrat zahvalila. Imam pa res skromnega otroka. ann

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

7. jan 2008 21:11

Jaz sem tudi zjutraj malo kupovala za otroke in sem zelo vesela,da imajo spet nekaj novega pa bolj ugodno.

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

7. jan 2008 21:57

v sredo grem kupovat bundo za mulca, ker mu stara na hrbtu razpada, da ne govorimo o tem, do kam segajo rokavi. Upam, da dobim nekaj ugodnega in dobrega!( Upam, da ne sanjam hibridne koruze!)

LP

cervus

ADRIJANAM  

član od: 15.10.2006

sporočila: 212

7. jan 2008 22:16

Winnie je napisal/a:
Na razprodaje pa drugače ne hodim, ker ko sem tam se mi zdi, da mi še vedno kaj manjka, pa si še kaj kupim, v bistvu tistega pa sploh ne rabim. Tako, da se razprodaj izogibam. Se to dogaja še komu? Winnie
Ja Vinnie to se je dogajalo tudi meni, letos pa na razprodaje ne bom šla, ker nič ne potrebujem in bi verjetno spet kupila kaj česar sploh ne rabim. Mislim, da se bom gibala daleč od trgovin, da ne dobim "skomin". Adrijanam Sporočilo je spremenil(a) ADRIJANAM dne 07. jan 2008 22:19:51

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

8. jan 2008 4:05

Tudi jaz ne hodim na razprodaje, danes pa bom zavila v eno trgovino, kjer sem konec decembra videla en črni sako. Bom pogledala, če ga še imajo, mogoče je pa znižan? Drugo pa nič ne rabim, sine pa je sinoči omenil, da rabi nove dvoranske športne copate. Bo šel kar sam pogledat, ker mi ni za hodit po trgovinah, pa še velik je zadosti. Včeraj je naredil vozniškega, pa naj gre sam, hehe Kyara

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

8. jan 2008 7:33

Rabim superge za aerobiko, če jih bodo imeli, drugače pa nič. Loni Makaroni

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

8. jan 2008 8:01

Jaz sem si kvalitetne čevlje kupila kar dva dni pred razprodajami, saj sem bila prepričana, da jih potem ne bom dobila, saj so razprodaje pri nas velikokrat samo reprezentativnega pomena. (pa še res je bilo, je šla za menoj sestra in jih ni bilo več, sploh pa ne v čreni barvi!).

Sicer ničesar ne rabim in tudi ne hodim okrog. Trenutno. Ko je gneča. Sicer rada firbcam, to pa ja...

lidka

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

8. jan 2008 8:39

lidka je napisal/a:

Jaz sem si kvalitetne čevlje kupila kar dva dni pred razprodajami, saj sem bila prepričana, da jih potem ne bom dobila, saj so razprodaje pri nas velikokrat samo reprezentativnega pomena. (pa še res je bilo, je šla za menoj sestra in jih ni bilo več, sploh pa ne v čreni barvi!). [bah]

Sicer ničesar ne rabim in tudi ne hodim okrog. Trenutno. Ko je gneča. Sicer rada firbcam, to pa ja...

lidka [sonce]
Lidka, seveda jih ni bilo, če si jih pa TI kupila veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti