21. jan 2008 21:34
Zdaj so pa že nekatere razprodaje zaključene, v trgovini pa še vedno poln cunj. Gasa gremo!!!!! Zdaj bojo AKCIJE argeta
21. jan 2008 21:34
Zdaj so pa že nekatere razprodaje zaključene, v trgovini pa še vedno poln cunj. Gasa gremo!!!!! Zdaj bojo AKCIJE argeta
21. jan 2008 21:41
Namig: police s suho robo, opremo za kuhinjo /viseči pribor/, v Intersparu je vredno pogledat. Pa brisače za na tla ( kopalne preproge) so znižali več kot za pol. F r i n a
21. jan 2008 21:42
Dolores, mi zaupaš, kje si kupila smuči, da so bile 50% znižane? Ravno s tem namenom sem čakala na razprodaje, pa sem razočarana ugotovila, da so smuči znižali za 30 - 50 eurov (ne odstotkov). Sicer pa, by the way, sem kupila elanove, pa ne zgledam kot stara mama. Sicer sem pa kupila še črno krilce (iskala sem črne hlače, pa jih niso imeli) in dve bluzici, ki sta kar kričali za menoj naj jih vzamem! Lep večer še naprej! Moycaa Sporočilo je spremenil(a) Moycaa dne 21. jan 2008 21:44:53
21. jan 2008 21:50
Jaz sem danes opazila, da nekatere trgovine nimajo več razprodaj,...torej ne bodo imele tistih "ta velikih" razprodaj. V veliko trgovinah sem videla samo nekaj obešalnikov z znižanji, vsepovsod drugod pa že novo robo. Ki mi je kot zakleto bolj všeč kot stara?! Se vam tudi to dogaja? Jelenckova
21. jan 2008 22:38
Jaz sem si pa kupila dve majčki z dolgimi rokavi, eno oblekico in škornje. Vse skupaj za 40 evrov.....zdaj sem pa dobra za celo leto. Drugače je bilo pa letos na razprodajah zelo mirno. Kupovala sem pred par dnevi, pa so imeli še vse številke in še veliko zaloge. lp saš spagon
21. jan 2008 22:58
Jaz sem si pa danes, ko so v Acmanu še dodatno znižali cene za 20 odstotkov, kupila kostim za pol cene in eno jakno za 30 procentov cene. Pa ene udobne usnjene čevlje za 27€. Se mi kar smeji... Aja
21. jan 2008 23:14
Jaz pa še vedno nisem našla škornjev (usnjenih) zase ................je mogoče kje v Celju kdo naletel na kakšne, ki še niso našle lastnika ....................aja, pa imela bi takšne, ki stanejo nekje okoli 50€ (sem prevelik optimist). Bi bila zelo vesela, če bi me napotili v pravo smer. katjushka
21. jan 2008 23:41
hoj! januar je šele prilezel do 2. tretjine, pa je že polno spomladanske robe na policah.razprodaje pa so kar izpuhtele. GOSPAKATJA
22. jan 2008 3:55
Saj pa naj bi razprodaje trajale le 2 tedna, a ne? Mislim, da je čas potekel.
Jaz sem si kupila tisto črno jaknico, ki sem si jo nagledala, za 16, 90 €. Sem vesela, da je tudi bila med znižanimi artikli.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Juha iz čičerike in rožmarina