Razprodaje

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

8. jan 2008 13:47

klavdijaB je napisal/a:
jaz sem si pa kupla dvoje kaobojke (vsake po 10€) in to take, da so mi "na knap", kar me bo prisililo da se znebim tistih 3 kilc, ki sem jih med zimo pridobila. pa v soboto pred znižanji je bila v Takko ena bunda znižana z 40 na 10€, je odpujsala z menoj. klavdija
Ojej, jaz imam s tem zelo slabe izkušnje. Namreč, nikoli se nisem znebila kilc, če sem si kaj kupila na "knap". In potem je to viselo v omari,.... Jelenckova

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

8. jan 2008 13:49

Jaz sem si kupila smučke in pancarje s 50% popustom. Se zelo pozna. Bom začela karvat, da ne bom z elankami kot ena stara mama. Dolores

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

8. jan 2008 14:02

alexis, tudi jaz imam iste težave. No, sem izbrskala trgovino, kjer so imeli znižane tudi nosečniške hlače in izkoristila popust! To je pa tudi vse, kar sem kupila na razprodajah. Lahko bi rekla "must have" zadeva, za katero je zelo čudno, da so jo imeli znižano. Hotela sem si kupit še novo bundo, ker je stara že dokaj boga, ampak sem si rekla, da pride na vrsto drugo leto. Kaj pa je še ta dva meseca zime. Če bo vreme v prihodnje takšno kot danes, bom kvečjemu rabila kakšno novo spomladansko jakno.;-) jessy6

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

8. jan 2008 14:19

jelenčkova, saj že pridno telovadim, pa malo bolj na prehrano pazim. te 3 kile morajo v mesecu dni dol!!!!! ker tako hočem! sicer pa vse naokrog mene hujšajo - pa jih imajo namen več zgubit, tako da mi ne bo problem biti v njihovi družbi. klavdija

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

8. jan 2008 14:51

Hčerki smo kupili smuči. Zdaj se pa psihično pripravljam, da spravim moža v trgovino, ker rabi praktično vse - čevlje, hlače, puloverje. Sebi bom kaj kupila le, če mi vržejo v hrbet :)))) Pa najmlajšemu moram vsaj ene žametne hlače kupit, ker je v starih kot en bogi revček - za fante še ni zimske mode s 3/4 hlačami :)))))))))))))))))))))))))

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

8. jan 2008 14:53

klavdijaB je napisal/a:
jelenčkova, saj že pridno telovadim, pa malo bolj na prehrano pazim. te 3 kile morajo v mesecu dni dol!!!!! ker tako hočem! sicer pa vse naokrog mene hujšajo - pa jih imajo namen več zgubit, tako da mi ne bo problem biti v njihovi družbi. klavdija
U, lepo lepo. Si bolj pridna kot jaz. Jelenckova

bina  

član od: 13.12.2002

sporočila: 186

8. jan 2008 14:57

Sem dobila pravkat tole po mailu, pregledala še nisem, tako da me ne kregat, če kaj ni vredu: <http://www.smsdieta.si:80/diete/> bina

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

8. jan 2008 15:17

Ravno smo kupili smučarski komplet ter rokavice ostalo pa jutri.Hčerka gre v šolo v naravi pa bo rabla še par stvari. chappy

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

8. jan 2008 16:07

Jaz pa ponavadi na razprodajah nakupim otrokom garderobo za naslednjo sezono in s tem prihranim vsaj 50% (določeni izdelki so bili znižani tudi 70%)..........pri treh otrocih, ko moda ni toliko pomembna, lahko na ta način kar nekaj prihraniš. Zase in za moža pa kupim kakšno stvar bolj za lušte kot ne (saj za obleči imamo dosti, vendar kdaj pa kdaj pa tudi paše kakšna malenkost na novo), razen čevljev, kjer na razprodajah stare in znošene "zamenjam" za nove. katjushka

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

8. jan 2008 16:59

nisem šla po razprodajah in tudi ne bom bannanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti