21. nov 2007 21:31
Muffsy, vesela sem tega tvojega prispevka. Tudi jaz rada berem pravilno pisavo, čeprav moram priznati, da sem sama daleč od nje. Včasih ko preberem, kaj sem napisala bi zaslužila "cvek" iz pravopisa. Prav je da negujemo naš jezik, da ostaja lep in kolikor toliko čist. In včasih me kar zaboli, ko vidim kakšen prispevek tudi na kulinariki, čeprav tu ne tako pogosto kot na nekaterih drugih forumih, ko so prispevki brez velikih začetnic, jz namesto jaz, mam namesto imam, tok namesto toliko........Tud,men kdaj uide kšna taka. Imam končano "samo" poklicno šolo in se trudim, da pišem pravilno. Me pa kar boli, ko se nekdo postavlja z nevem kakšno izobrazbo in potem ne zna, ali pa noče pravilno pisati. Slovenščina je lepa, čuvajmo jo. (Mogoče kje manjka kakšna vejica. V osnovni šoli je moj sošolec na koncu spisa naredil ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, in pripisal: " Tovarišica vejice postavite sami jih je sigurno dovolj!") Hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 21. nov 2007 21:32:25 Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 21. nov 2007 21:33:18