12. nov 2007 16:16
Tole je tako : levi Alt+0252 na numerični tikovnici = ü
F r i n a
Tole je tako : levi Alt+0252 na numerični tikovnici = ü
F r i n a
No, z veseljem se tudi jaz oglašam, čeprav nisem volila g. Türka. Volila sem g. Peterleta, ker ga cenim, spoštujem in za razliko od protikandidata, mu zaupam. Sem pa zelo razočarana, da Slovenija še ni dovolj zrela, razumna in pripravljena sprejemati drugačnosti. Nekateri še vedno želijo živeti v času "še pomnite tovariši". Naslednje leto (ko se g.Pahor pripravlja na veliki prevzem) bomo samo še tri države v svetu: Kitajska, Kuba in Slovenija. Kako žalostno! BIANCA
nektarina, stisni hkrati tipko Alt Gr in tipko, kjer sta vejica zgoraj (mislim, da je to apostrof, če se motim se že sedaj posipam s pepelom) in vprašaj ter nati malo črko u, šele nato se izpiše ü. LP katjushka
12. nov 2007 16:18
No, me je frina malce prehitela....bolje 2x kot sploh ne. katjushka
12. nov 2007 16:25
Uh, no, če se že umeščamo med trojčke, bi bil tale meni najmanj všeč: Vatikan, Poljska, Slovenija. petkica
12. nov 2007 16:28
katka lopatka je napisal/a: |
gospod Drnovšek je na žalost v zelo slabem zdravstvenem stanju katka |
sem ga vidla po TV, se mi smili
katti
12. nov 2007 16:35
punce hvala za pomoč. nektarina
12. nov 2007 17:02
jernej je napisal/a: |
Pa tisto no, da ni bil na prvi bojni črti, kot g. Peterle [grin][grin][grin] [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
12. nov 2007 17:09
Tudi s Koroškega vse čestitke izvoljenemu predsedniku. Z dvotretinjsko večino je zmagal tudi pri nas. Upam, da bo opravičil svojo izvolitev. LP postrv
12. nov 2007 17:28
Silva: Ko bo zajček Rupi preskočil, se bo vedelo da se nekaj dogaja Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Bananin puding z vanilijevimi rogljički