13. nov 2007 16:36
A veste, kaj je med rugim lahko pokopalo Peterleta? Da je zlorabil izjavo nemske kanclesrke Angele Merkel za svoj predvolilni bilten. Reagiralo je celo nemsko vekleposlanistvo v LJ, ker so ugotovili, da so Peterle in njegov volilni stab uporabili izjabvo Merklove, da se veseli sodelvoanja z novim predsednikom. Izjava pas e je nanasala na to, ko je bil Pererle izvoljen za predsednikas tranke in mu je Merklov atakrat, pred nekaj leti cestuitala. Je Peterle po TV priznal, da so to res naredili, da sos e zmotili in se tudi opravicili nemskim bastem. Toliko o tem, ko so nekateri tako zelo poudarjali, kaksne zveze ima Petrerle po svetu. Malce je zlorabil nekoga,s e vam ne zdi?
Za Turkovo vlogo leta 1991 je bilo pa jasno, kaj je pocel. Saj ga je samo zunanje ministrstvo oziroma g. Rupel po osamosvojitvi menoval za predstavnika Slovenije v OZN, z obrazlozitviojo da zavoljo zaslug pri osamosvajanju.
Ljudje, a se vam ne zdi, da ce ne bi bilo ljudi v ozadju, tudi prvoborci ne bi imeli kam in zakaj v prve bojne vrste.
Aja, glede dvojega placila: Turk je v eni naroceni razpravi nekaj zapisal, kot avtorsko delo. Del tega je uporabil v drugem delu, ki ga je dobil preko javnega razpisa. In je v delu dokaj obseznega priojekta citiral sam sebe v nekaj odstavkih. Ker je seveda oboje dolbil pla;acno, je zdaj cel halo. Lepo prosim, so ze druge, ki imajo vec pojma o avtorskih in znanstvenih delih povedale, kako je s tem.
Toliko o dejstvih pri obeh kandidatih.
Marsikaj drugega je stvar okusa, nagnjenosti, opredelitve, svetovnega nazora in se cesa, zato se tu po moje nisma smisla prepricevati, kateri kandidat je boljsi in kdo je tisti, ki ne misli s svojo glavo. Tista, ki je napisala, kdaj bomo zaceli misliti s svojo glavo (in posledicno volili Peterleta???), je vprasanje naslovila na 68 odstotkov volilnih upravicencev proti 32, ki mislijo s svojo glavo? Meni je prav. Mislim s svojo glavo.
Glede tega, da je Slvovenija v druzbi Kube n Kitajske...dekle drago, pojdi najprej na Kubo, pa potem tako govori. Jaz sem bila in vem, kje smo mi in kje so oni.
Pa ne bomo se menda mi tu prickali, ker je nekomu spodletelo in nekomu ne.
Mamamia
mamamia