29. nov 2007 13:37
mogoče: prinesi vrč vode rolada
29. nov 2007 13:37
mogoče: prinesi vrč vode rolada
29. nov 2007 13:55
Odlično, zelo blizu si rolada. Pomeni namreč prinesi vedro vode. PAJDO
29. nov 2007 16:23
DA TE FRAS STISNE ne pomeni, da ti je hladno , to izhaja iz reka, da "te frac trofi" oziroma, da te kap zadene, ko recimo nekaj groznega, hudega, .....doživiš ali vidiš.
Bolj se zadnje čase uporablja le besedna zveza: pa to te ja trofi, ali pa to te stisne. Namesto "frac" pa se uporablja "šlag". Pa ne šlag krema, ampak spet eden od izrazov za kap.
titta=
29. nov 2007 23:16
Na banano mi gre... andreja_
30. nov 2007 7:48
ja, titta prav imaš, s katerega konca pas si? klavdija
30. nov 2007 7:48
Andreja_ a to pomeni, da te tišči kakat? Začetnica Sporočilo je spremenil(a) ZAČETNICA dne 30. nov 2007 07:49:31
30. nov 2007 22:23
Me pa stisne, ko kera reče: smrtna plehutica me je spajtlala. Pomeni pa, ka je dobla pipikino kožo, ampak jaz avtomatsko pomislim, ka bo vmrla. tumpika
1. dec 2007 21:29
ZAČETNICA je napisal/a: |
Andreja_ a to pomeni, da te tišči kakat? Začetnica Sporočilo je spremenil(a) ZAČETNICA dne 30. nov 2007 07:49:31 |
Za to delovanje obstaja pa en fin izraz - da imamo defekacijske reflekse, hehehe
LP
cervus
2. dec 2007 18:58
mrdica je napisal/a: |
Se strinjate, da so naši mladostniki zabavni? Sama sem sicer profesorica slovenščine, a se mi zdi tovrstno sporazumevanje zanimivo. Nisem še ravno stara, a se ne spomnim, da bi v mojih šolskih letih, to je kakšnih deset ali petnajst let nazaj, nekdo nekomu rekel: dej , no, nehi, sej mi ne raste regrat z glave! In tudi tista z "mivko" na začetku se mi zdi zelo zabavna. Ponavadi so te mladostniške iznajdbe zelo asociativne. Skratka mlade podpiram. mrdica |
2. dec 2007 20:14
Jaz pa malo znorim, ko slišim, da kateremu "dol visi". Na svetu še nikoli nisem videla, da bi kaj gor viselo.
Lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Domači Ferrero Rocher