13. nov 2007 22:21
Naša profesorica je pa enkrat hotela EPILEPTIČNO nekaj poskusiti (namesto organoleptično) Atina
13. nov 2007 22:21
Naša profesorica je pa enkrat hotela EPILEPTIČNO nekaj poskusiti (namesto organoleptično) Atina
14. nov 2007 19:21
Najbolj me moti, da si najstnice med seboj govorijo "ej stari moj" (in celo mislijo, da to izpade trendovsko)... V slovenskem jeziku poznamo tri spole: moški, srednji in ženski!!! Če že, naj bo potem vsaj "stara moja" :) mala zelena
14. nov 2007 19:55
Ravnokar gledam 24 ur in pri športu spet rečejo, da je Schumacher najboljši dirkač "vseh časov". Mar ne morejo reči dosedaj? Saj se časi menda še niso končali. Poleg tečaja pravopisa bi lahko nekateri obiskali tudi kakšno urico govornih vaj , saj je momljanje prav grozno poslušat (tipičen primerek je novinar, ki ima na popu čez košarko) petkica
14. nov 2007 20:07
Ko je hčerka zagledala helikopter,je vpila ,poglej helikokot in se kar tresla zraven. lp goga
14. nov 2007 22:08
in ko helikopet pristane, se oglasi hramonika tako na glas, da jo slišijo vse do Zabrega. nola
14. nov 2007 22:24
jade je napisal/a: |
Mojemu sineku pa so všeč pinčančki (piščančki). |
nola je napisal/a: |
vse do Zabrega. |
Roncolino je napisal/a: |
težave z besedo akumulator...reče namreč AKOLUMOLATOR. |
14. nov 2007 22:37
Moj je pa enkrat lučnice bušu (bučnice luščil). Madona sem mogla prav pomislit, da bom v oklepaju prav napisala. Aja pa gre se za mojega fanta ne otročka. vanya
15. nov 2007 8:04
Moja sestra pa je enkrat rekla tole: logi mislično :) seveda je hotela reči, naj mislim logično... še danes se na to foro smejimo:) lp Kajica
15. nov 2007 8:13
Moja hči je pa fokotopirala in šla v togorogovino. Vedno mi je smešno, ko si otroci v bistvu izmislijo težje besede, kot so v resnici. Ko sem bila jaz otrok, sem tudi bila v Zabregu. londonska rezina
15. nov 2007 8:45
moj sin je tudi iskal cigaršrauf (šravfencigar- izvijač) rezaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki z žajbljem
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako