8. dec 2007 16:50
Na revijo Dober tek sem naročena in tale je zadnja letošnja, se pravi decemberska. lp Vesna
8. dec 2007 16:50
Na revijo Dober tek sem naročena in tale je zadnja letošnja, se pravi decemberska. lp Vesna
8. dec 2007 20:03
Ne vem, če bo držalo, na njej piše, da je posebna izdaja.
Tudi na KulSlo je objavljen en recept iz te številke:
rimljanka
8. dec 2007 20:41
Bo držalo. nimam posebne izdaje, je navadna decemberska številka. Navedenega recepta v tej številki ni. lp Vesna
8. dec 2007 21:39
rimljanka je napisal/a: |
Jade, vidiš, če bi velikonočna jajčka-bombone ohranila, bi zdajle ne imela težav............... [rumenimak] rimljanka |
Ne razumem kakšna čokoladna jajčka???
jade
8. dec 2007 22:36
To posebno izdajo revije Dober tek imam tudi jaz. Naslov je: Domače slaščice. Prinesla mi jo je svakinja. Kupila jo je za sebe na Petrolovem bencinskem servisu na mejnem prehodu Šentilj. Ker sem jo tudi sama želela , so preko računalnika poiskali becinski servis, ki jo je še imel. Druga svakinja pa je v Ljubljani komaj našla en izvod te izdaje. Poskusila sem jo naročit preko spleta, pa ni šlo. Če je ne bi dobila, bi klicala na uredništvo revije. dixi
9. dec 2007 10:36
Jaz imam pa eno vprašanje ,ker vem da veliko in okusno pečete ,me zanima ,če katera namesto lešnikov ali mandljev da kar orehe,teh imam letos veliko,pa bi naredila vse bolj z orehi,kakšne so vaše izkušnje s tako zamenjavo? Hvala za odgovore in lepo nedeljo! lp marjeta10
9. dec 2007 11:38
Brez problema zamenjaš, jaz ponavadi pečem samo z mandlji in lešniki, ker imam slabe izkušnje z orehi, ker so radi žarki. prijetno peko, pinka
9. dec 2007 15:49
Se strinjam s pinko, smo že pred časom vse orehe zamenjali z drugimi oreščki- težave pač. Seveda lahko zamenjaš. katka
10. dec 2007 10:15
Končno sem se tudi jaz spravila mesit ,in nastali so medenjaki in mehki bananin! val
10. dec 2007 10:45
Tudi jaz sem se končno spravila zraven. In ugotovila, da so istrski cukarini prva loga. Recept sem lani "ulovila" na valovih enega istrskega radia, potem pa na coolinarika.net tudi našla recept. Iz maslenega testa se anredijo obročki, če topli namočijo v žganje in v kristalnem sladkorju,,,,
No, pa ne ko čoko koko keksi so tudi že napečeni, pa smetanoi piškotkirazličnih oblik..
Ja, vsajk začetek je težak...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto