7. dec 2007 7:55
Ljuba Katka, kako ti je pa to ratalo?
Super zgleda!!
jasna
7. dec 2007 7:55
Ljuba Katka, kako ti je pa to ratalo?
Super zgleda!!
jasna
7. dec 2007 8:17
Seveda še obstajajo, mislim na 505 s črto - v oranžni vrečki so navadni, v vijola so modernizirani brez cukra, oboji so pa še v škatlica varianti. Eni mojih najljubših.
http://www.kras.hr/index.php?page=productDetails Loni Makaroni
7. dec 2007 8:22
KATKA - prosim, da ob slikici vedno napišeš kaj spečeš in kje si dobila recept, da probamo tudi mi, manj vešči. Ob tvojih slikicah dobim tako voljo do peke, a kaj, ko moj končni izdelek ni nikoli tako lep na oko. A poskusiti ni greh.... lp bina
7. dec 2007 8:54
Recept je kar navadno kvašeno testo, ki mi je ostalo od parkeljnov. Iz njega sem naredila rogljičke, podobno kot pri receptu od jade (rogljički s čokolado). Pred peko sem vanje vtisnila mandelj, po peki pa vogalčke namazala s stopljeno čokolado in jih polovico posula s kokosom, pol pa z mletimi mandlji, kot je vidno s fotografije. Ni težko, nič se bat. katka
7. dec 2007 9:31
Je pa zelo zelo lepo! jasna
8. dec 2007 9:19
Zjutraj sem ob kavici prebirala Večerovo TV prilogo. Na strani TV oceni, je naša mamamia ocenila kuharsko oddajo Jamie Oliver. Prav z veseljem sem prebrala njen članek, saj je tudi meni njegovo kuhanje všeč. dixi
8. dec 2007 13:28
Jade, vidiš, če bi velikonočna jajčka-bombone ohranila, bi zdajle ne imela težav............... rimljanka
8. dec 2007 14:50
Ravno konec peke breskvic iz zadnje revije Dober tek. Zadevo sem si zelo poenostavila in testo dala v brizgalno vrečko in nabrizgala kupčke. Vse je šlo zelo hitro. Zjutraj sem skončala tudi kapučino torto iz iste številke. Zgleda super, kakšen je okus, bodo pa jutri povedali. lp Vesna
8. dec 2007 15:34
Zanima me katero revijo Dober tek ste kupile, mesečno ali posebno izdajo Domače slaščice? aknelab
8. dec 2007 15:38
Jaz imam Domače sladice, super, včeraj sem testirala recept Lešnikovi rogljički, pridejo res krhki...na koncu sem sicer delala kar paličice:))))med drugimi je tudi recept za Ledene kocke, ko je ena zadnjič spraševala za recept...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi