25. okt 2007 19:38
Kot obljubljeno recept za

25. okt 2007 19:38
Kot obljubljeno recept za
25. okt 2007 19:50
Sej zdej bom pa res mal bedasto izpadla anpak res nevem kaj je pa Gum Tragacanth? val
25. okt 2007 20:49
val poglej na stran 6, je rina že pojasnila vida u.
25. okt 2007 21:24
Nebom neč več uprašala ,
26. okt 2007 8:01
Val, neee no ... Postavljena vprašanja zahtevajo odgovore in to je način, kako se česa naučimo in pridobivamo informacije!!
26. okt 2007 8:32
Sej vem rina da si fejst prjazno bitje ,samo kaj ko sem jaz že sama sebi malo smešna,Veš kaj ,enkrat organiziraj en tečaj ,kako se delajo tve tvoje krasne slačice .Jaz sem prva prijavljena
26. okt 2007 8:55
Val, če bi imela primeren prostor bi ga z veseljem .. tako pa v moji pici mini kuhnji ne bi šlo ..
26. okt 2007 8:57
Val, rina tolk velik ve in se enostavno enmal izgubiš med vsemi temi sestavinami. Val ti kr sprašuj se še jst in ostali kej naučimo. Pa tudi, če dvakrat
26. okt 2007 9:38
Rina, tudi jaz že nekaj časa, kar je tale tema odprta, gledam tvoj album in berem tvoje nasvete. Resnično čudovito in poučno. Javljam se takoj za Val za kak tečaj. Ti bomo že "zrihtali" kak prostor, če boš za to. Res zelo natančno razložiš stvari, še bolje pa je vedno, če tako zadevo človek vidi v živo. Pri tem oblikovanju je polno možnosti in idej, ki pa jih tebi k sreči ne zmanjka. Skratka- se priporočam! Val, ti pa le še piši in sprašuj, saj bomo vsi imeli kaj od tega, če bo Rina pripravljena odgovarjati. ZIMA
26. okt 2007 10:25
Ja zima dobra ideja ,eno kuhno nekje( v kaki šoli) najamemo (popoldan al pa čez vikend) ko najvrjetneje ne kuhajo, pa pa še Rino naprosimo! Kaj menite?? valKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Tarte tatin z jabolki
Sendviči iz ajdovih rogljičkov