27. okt 2007 12:40
Meni se tudi zdi, da mora rinca povedat...in tudi odkloniti, če ji slučajno tak način ne odgovarja (nekateri smo tudi taki, da nam je to težko, še težje, pa je to povedat, da se ne bi komu zamerili). Sicer pa mislim, da se sama (govorim zase) ne bi ne vem kaj "naučila", pa nobenega ne podcenjujem. Takole razmišljam...s tičino več ali manj "znam" delat, saj je bilo toliko napisanega, rina ima ustrezen pribor za obdelavo in super barve (kar nas večina nima), mislim pa da ne dela nič drugače kot veliko nas tukaj. Le da ima ogromen talent, kar se tiče oblikovanja. Smo ljudje, ki nimamo nič smisla za to in je vedno vse navadno skorpucalo, smo nekateri, ki smo v povprečju ali malo čez in če se pošteno potrudimo, izpade za večino lepo, so pa ljudje, ki majo za to talent, zato tudi postanejooblikovalci, slikarji, kiparji...Mislim, da spada rina v to skupino in da je sama nikoli ne bom dosegla. Sicer kar lepo rišem, če nekaj gledam, tudi oblikco kakšno naredim, ampak res nič posebnega. In taki so pač moji izdelki, boljši ne bodo nikoli, pa če se tako na trepalnice mečem No to je samo moje skromno mnenje, sigurno pa je vsak nasvet in mali trikec dobrodošel, zato podpiram idejo. katka