22. okt 2007 21:37
Tudi jaz sem jih kupila v Merkurju. Sicer nisem ravno navdušena nad oblikami, so pa majhni, kovinski - kot je že napisala lisička in kar je tudi nezanemarljivo- dosti poceni. ZIMA
22. okt 2007 21:37
Tudi jaz sem jih kupila v Merkurju. Sicer nisem ravno navdušena nad oblikami, so pa majhni, kovinski - kot je že napisala lisička in kar je tudi nezanemarljivo- dosti poceni. ZIMA
22. okt 2007 21:51
kuharca37, sem videla danes pri sosedu v Šiški take male rožice, kovinske. Imajo ene par različnih kompletov, stanejo pa tam od cca.7-14eur.pozdravček
lp veverica cak
23. okt 2007 7:08
Jade, tvoj album se pa pridno polni. Pohvale vreden. O želodčkih verjetno ni treba razpravljati! aknelab
23. okt 2007 8:56
Katka lopatka, kje si jih kupila? *petra*
23. okt 2007 10:28
Petra, v pekarni Vrhnika, prejšnji teden. katka
23. okt 2007 11:14
Jade, meni so pa padle v oči torte z likom ninja želv.................. uau, fenomenalno izgledajo. Kako ti je to uspelo? Moja fanta bi bila zelo vesela takšne torte za roj. dan. Me zaupaš postopek? LP katjushka
23. okt 2007 11:22
Katjishka tukaj preberi:
jade
24. okt 2007 9:30
Jade, hvala za link, ker teh tem je že toliko, da se lahko kaj hitro izgubiš, če si teme takoj ne spraviš. Kar se pa totre ninja želv tiče, pa so jo pokazala mojima fantoma in njuna reakcija je bila samo velike učke in uauuuu........se bom očitno morala opogumit in se lotit zadeve. LP katjushka
24. okt 2007 10:36
Men so pa simpatični tisti bršljanovi listki od katke lopatke! ZAČETNICA
24. okt 2007 10:47
ZAČETNICA, pekarna Vrhnika vabi hehe katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Široki rezanci la collezione na bolonjski način