17. maj 2013 6:34
Gogad, samo še tole me zanima: ali si mrzovala tudi peciva, kjer je v biskvitu sadje? Ker bi rada tudi kaj bolj osvežilnega.
JJ
17. maj 2013 6:34
Gogad, samo še tole me zanima: ali si mrzovala tudi peciva, kjer je v biskvitu sadje? Ker bi rada tudi kaj bolj osvežilnega.
JJ
17. maj 2013 6:38
rimljanka je napisal/a: |
[Plastične škatle za pecivo imajo v trgovinah, tudi velike. Mislim take, za enkratno uporabo. Če ne drugje, tukaj.
|
Ali je tukaj tudi maloprodaja? Ker po spletni strani sodeč je to bolj za gostilne, hotele pa tudi na ceniku sem videla le veleprodajne cene.
JJ
17. maj 2013 7:04
Ja, seveda je, v trgovini lahko kupiš vse, vsaj kake 2 leti nazaj, ko sem bila zadnjič tam, je bilo tako. Pokliči in vprašaj, bo najbolj zanesljiva informacija.
rimljanka
17. maj 2013 13:36
Zmrzovala sem gibanico,torej jabolka..torte z malinami in jagodami...v kremi...za to lahko rečem ,da je bilo ok...
lp goga
17. maj 2013 14:44
Super, hvala vsem za informacije. Izbrala sem še nekaj peciv, potem pa poročam, morda bo še komu kaj koristilo.
JJ
17. maj 2013 23:57
Zamrznjeno pecivo je zelo dobro za hujšanje!
Ker je zamrznjeno v skrinji, je v "trenutku napada lakote" težje dostopno, kot v škatlji v omari in zato tudi bolj na varnem pred skušnjavami.
Katrca11
18. maj 2013 8:33
Katrca, tudi to sem ugotovila ker se nikomur ne da čakat, da se odtaja
JJMygrace
sporočila: 6506
18. maj 2013 9:19
In kako pecivo odmrzujete? V embalaži, v kateri je bilo zamrznjeno? Na sobni temperaturi, v hladilniku, v mikrovalovki?
Včasih pri odmrzovanju nastane tak poc....
Mygrace
18. maj 2013 10:48
Pri meni gre iz zmrzovalnika najprej v hladilnik,potem pa na sobno temperaturo...v embalaži ,če rabim vse,če ne ,pa na krožniku ali v manjši škatli...še nikol nisem imela poca...
lp gogaMygrace
sporočila: 6506
18. maj 2013 12:21
Tudi jaz še nisem imela poca. Samo sprašujem, kako to drugi počnete
MygraceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Piščančja juha s tortelini