1. okt 2012 21:07
Ups, pa res. Potem pa z enako starimi. Samo brez ežoja ne bo šlo, te še edini kaže kaj zanimanja.
Sonja
1. okt 2012 21:07
Ups, pa res. Potem pa z enako starimi. Samo brez ežoja ne bo šlo, te še edini kaže kaj zanimanja.
Sonja
1. okt 2012 21:09
limnol, znam tudi hodit, verjela ali ne, sploh danes mi gre to zelo dobro od nog, ker sem čez vikend spet pretiravala, enkrat za spremembo v družbi moža, pa da ne bi slučajno katera na kaj čudnega pomislila.
Loni Makaroni
1. okt 2012 21:15
Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.
zeta
1. okt 2012 22:33
zeta je napisal/a: |
Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.
|
In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo???
Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...
hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.
mamamia
1. okt 2012 23:18
mamamia je napisal/a: |
In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo??? Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...
hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.
|
In kaj šele bo, ko jo prepričamo, da je to tistko, kar prebudi v ženski milino...
zeta
2. okt 2012 6:58
Ali veste, kaj je oni dan na Pinku izjavil naš Plemeniti: Grdih in starih ni. Pod pogojem, da imajo denar.
Če torej naletite na Metuzalema z denarjem, razlika v letih sploh ni pomebna. Zna biti celo prednost, ker ga bo, statistično gledano, prej pobralo kot vas. Seveda morte računati tudi z možnostjo da kdor drugemu jamo koplje...
Po neki avstrijski študiji gre pa takole. Če imate 16,17, je partner istih let še malo nezrel, da ne rečem otočji, če jih je 20, bo idealana razlika kakih 5, 6 let, torej partner kakih 25, 26. Če jih je pa 60, je zelo priporočljivo, da je tisti on kakih 10 let mlajši Pa kratkoviden, seveda.
Moj nima denarja, še študent, dela honorarno za 6 evrov na uro in je reven ko cerkvena miš .
Ne zamenjam !
Kotarca
2. okt 2012 8:36
Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec.
zeta
2. okt 2012 8:45
Klic srca. To je zame edino pravo.
naor
2. okt 2012 8:57
No, ja, narave tudi.
Loni Makaroni
2. okt 2012 9:05
zeta je napisal/a: |
Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec. zeta |
Če se vam ne ljubi iskat mojih postov za nazaj, na kratko:
bivši z diplomo in denarjem, zdajšnji z OŠ in brez denarja, ampak leeeeeeep!!
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Moje štručke