25. nov 2010 22:37
pozdravljene. Ponovno se javljam. sedaj po dobrih 5 mesecih. nekaj dni po mojem zadnjem pisanju v juniju, sem bila pri fantu na obisku, ker so me povabili na družinsko kosilo, na katerega omenjena sestra iz mojih prejšnih sporočil ni bila povabljena, ker je noben ne mara, ker je tudi njim naredila veliko hudega. Bilo je proti večeru, bila sem pred hišo, zlagala sem neke stavri v škatlo in božala muce, odpravljala sem se domov, ko me je iznenada zahrbtno fantova sestra napadla. Bila sem polna modric od udracev z kovinsko palco, krvavela sem in poklicali smo policijo. Ustavila sta jo zet in stric od fanta. Še dolgo časa ni hotla oditi in kričala in zmerjala vse povprek in skakala s pestmi v vsakega, tudi v svojo mamo.. mojo taščo. Ko je prišla policija pa je zbežala. Tisto noč me je fant odpeljal na urgenco, da se je izdalo zdravniško potrdilo o poškodbi za policijo. izdal se je pravni pregon. tašča naju je nato prišla čez nekaj dni prosit če umakneva prijavo. Nekako sem pol še zmogla do julija izplejati vse izpite in prakso na faxu. Še danes se čudim kako.
Nato sem zadnji dan prakse se od živicev onazavestila v avtu, lahko bi se ubila, samo sem k sreči z avtom zletela samo z ceste brez poškodb in tako pristala zaradi srčnega napada v bolnici za 3 tedne in dolgo časa nisem šla dol na obisk. pozneje sem izvedela da je fant tašči postvail pogoj, da sestra nesme nikoli več pridit na kmetijo, ker je noče več videti ali pa bo on šel, ker on ni delal na kmetiji in jo obnavljal ter si zazidal hišo da se mu bo sranje delalo. Danes je tako, da imam vseeno še sobo v ljubljani, kjer tudi veliko časa spim in živim, grem pa zdaj tudi tu in tam spat k fantu. Njegove sestre od tistega napada v mesecu juniju nisem videla, tudi na kmetijo ni več prišla. odnos s taščo se je precej popravil, tašča se pogovarja z mano in me pozdravlja in mi prinese kake stvari. Pri napadu je namreč bila prisotna tašča in zet in sta videla kaj je naredila ta sestra, ker sta me od daleč baje opazovala skozi okno ko sem nekaj pospravljala pred hišo in se je vse videlo.
Da bi se vsaj res stvar popravila?!?! ker je res nekaj časa že ni gor... do junija so napadi bili namreč skoraj tedenski, zdaj pa je že skoraj 5 mesecev mir. A mislite da je to mir pred nevihto? Ali da se umirja? fant pravi da se umrija. Jaz pa imam šekar slabi občutek. V stanovanju v ljubljani bom še kar en lep čas. In hodim tudi k psihiatru, ker sem ful anksiozna.
Postrzjaca