26. nov 2010 10:37
Vem, da je lahko nekaj pametovati na pamet, če to kdo ni doživel. Ampak, ko te tako napada fantova družina, pa niti poročena nista no to ni tudi nikakršni izgovor, četudi bi bila, mislim groza, kaj se vse ne dogaja. Jaz na tvojem mestu, bi že zdavnaj prekinila odnose z vsemi. Če bi fant, hotel bi odšel do mene, če ne pa ne. Z njegovo družino pa bi prekinila čisto vse vezi, tako kot ne bi obstajali. Postrzjaca, tega si ne dovoli, da bi te kdorkoli verbalno ali fizično več napadal. Verjetno imaš tega fanta zares rada, da to vse prenašaš. Vem, da se on tudi trudi, samo po moje premalo. Sama sem tudi imela/imam probleme s taščo, pa sem jih kolikor toliko rešila. Najprej sem odšla od hiše z svojo družino, ker več nisem mogla živeti z njo. Potem si je našla nekega moškega in ker ni mogla zdrževati hiše, me je po enem letu poklicala, češ, da naj prideva nazaj, če ji pustiva kakšno sobo za vsak slučaj, če ne bi več bila pri tem moškemu. Pa sem ji povedala, da v to sploh ne pristajam, ker nočem pod nobenim pogojem živeti več z njo. Pa sem ji rekla, da če hoče, lahko se zmenimo tako, ji midva, če ne bo več tam živela poskrbela, neko stanovanje v najem. Se je strinjala, vse naredili pri notari, čez čas pa začela gnjaviti, da ona zdaj hoče stanovanje. O.k, čeprav se nismo tako zmenili, sem jih ga zrihtala, ampak sem ji rekla, da je naj več v življenju ne vidim. Vmes še slišim kakšne njene izbruhe, samo se ji ne pustim. In dobro ve, da z mano, ni dobro zobati češenj.
Postrzjaca, čimprej reši to zadevo, saj kot vidiš vpliva na tvoje zdravje. Tega pa ni vreden nihče.
Želim ti res veliko sreče in da se izteče vse tako, kot treba. Držim pesti.
Drži se.
lp
bisagolf