14. dec 2009 13:10
Ja rebbeca,ti si me razumela, sploh ne jamram.Moj namen je bil povedati, nekaterim članicam tu gor, ki tako zagovarjajo lepo besedo in , da je treba trpet in se prilagajat in , da bomo tudi me enkrat tašče in,da je ne mogoče,če si ti prijazen,da drugi niso.....,da pač ni vedno tako in ,da lahko se pretrgaš na pol in zlate cekine k...š, pa nič ne pomaga.Nekateri ljudje so pač taki in ne, jaz ne jamram, se postavljam zase in sem naredila že ogromno sprememb.
Vendelina,že nekaj časa se pripravljam na to,da ob naslednjem obisku odrem hladilnik in se tako kot njen mož zavalim na kauč,da domači nimajo kje sedet.Za enkrat sem možu obljubila,da s tem projektom počakam,ker sva se z mamo pogovorila in je za sveto prisegla,da bo to uredila in, da se v bodoče to ne bo več dogajalo.Čeprav nisem glih verjela, moram rečt, da so že ta vikend vsi lepo sedeli za mizo res ,da malo bolj kislih nasmehov.Ko je svakinja prišla sem ravno pomivala po tleh in je izjavila,da ona ma pa tako čisto,da bi lahko s tleh jedel.Z nasmehom na obrazu sem ji povedala,da bi jaz imela tudi tako čisto,če bi se take gospe kot je ona pri meni sezule,še pol ure ni mogla zapret ust.Bomo videli ,kako dolgo bo držalo,če ne se pa z možem drživa prvotnega plana ,napad na njihov hladilnik,pa bomo videli rezultate.Poročam,če do tega pride,pa lp.
sensia