10. dec 2009 18:19
mamamia to sva že kr eno parkrat naredila in seveda je obrodilo sadove vsaj za nekaj časa,bo to treba večkrat ponovit. Gigi-84 ne nimava nobenih dolgol do nje,kot moralne dolžnosti do starejših.Kako pa naj dam samo dva krožnika na mizo in njej ne ponudim,meni pač moja kultura tega ne dopušča,moj mož pa je cel dan v službi ,ko je pa doma je pa definitivno na moji strani in mi pomaga pri opravilih.Zakaj sem to sprejela,zato ker živiva v isti hiši in nam prostor ne dopušča,da bi bila za sebe,pa mož je hišo dobil in se podpisal,da bo za mamo skbel,še preden sva se spoznala. Kar se pa svakinje tiče pa,če nočem met ognja v strehi,res ne morem odrezat na enkrat.Veliko sva že spremenila,pa še veliko bova.Čistega miru in življenja ,ki sem ga bila vajena pri nas doma pa verjetno dokler je mati živa in svakinja prihaja,ne bo.Pa da ne bo pomote,da materi želim smrt,kljub vsemu mi bo ko do tega pride zelo hudo. Moja starša sprejmeta oba zeta enako in ne delata nobenih razlik,pa če prav je eden pri hiši že 20l mojega moža pa poznajo šele 3l.Odvisno je v kakšni družini živimo in kako nas vzgajajo,na kaj smo navajeni.Zelo težko pa je če prideš s pošlihtane družine k nepošlihtani,ki ji vrednote ne pomenijo veliko.No bomo že,po praznikih pa spakiram kufre in grema nekam na luštno za en teden,pa obljubim,da ne bom na kuhala za v hladilnik za cel teden naj se znajdejo brez pepelke. sensia