5. dec 2011 22:13
Ežoj. me veseli, da te veselim.
F r i n a
5. dec 2011 22:13
Ežoj. me veseli, da te veselim.
F r i n a
5. dec 2011 23:38
Včerajšna Valerijina izzivalka mi je bila všeč , zelo pozitivna . Nekje sem prebrala , da ji je Valerija odstopila polovico nagrade , za kar se je odločila že pred tekmovanjem , ker je bila izzivalka tudi njej takoj všeč .
Zelo lepa gesta . Bi to storili tudi Esada in Vlasta ?
lahko noč !
manca51
6. dec 2011 7:22
frina je napisal/a: |
Nobena skrivnost ni, da tekmovalci dobijo za teden dni kamer 500€, pa še zastonj še hranijo. F r i n a |
Mene pa resno zanima, od kod tele informacije? Ali je to tista varianta rekla-kazala? Ima kdo kak dokaz?
Zagotovo vem, da tekmovalci niso imeli plačila v prvi niti v drugi sezoni Kmetije. Edini doslej so bili plačani "slavni" na Kmetiji slavnih (da so sploh koga dobili in ker bodo v tem času kao izgubili fulll dohodka).
In kolikor vem, tile niso plačani.
Issi
6. dec 2011 11:13
Ob vsem denarju, ki ga bo pokasirala POP TV je tako normalno, da se udeležencem plača teh 500 EUR, saj so vsi po vrsti nekaj prispevali oz. žrtvovali. Če pogledamo mesečni dohodek je to ena lepa plača, za katero se dela 8 ur, tam pa so bili ljudje na voljo 24 ur dnevno.
Vsekakor pa postaja sedaj napeto, vedno več namigov kroži iz različnih virov, me prav zanima kaj bo v resnici.
kara
6. dec 2011 11:19
Kara, ne sprašujem ali bi bilo normalno da jim plača, ampak ali jim res plača? Ker se mi močno, močno dozdeva, da so to govorice, tipa rekla-kazala in so ljudje to pač sproduciral, ker so lani slišali, da so bili "slavni" za svoje bivanje na kmetiji plačani.
In veš kaj, resnično se ne morem strinjati s tvojo trditvijo, da je 500€ ena lepa plača. Nikakor.
Da mnogo (premnogo) ljudi tako plačo prejema, to žal drži in tule bi se lahko razvila zanimiva, burna in žalostna diskusija v drugo smer. Nikakor pa ni "lepa plača".
Issi
6. dec 2011 11:35
Issi, Kara je mislila 500 na teden kar znese 2000 na mesec. To pa je solidna plača, ali ne ?
hedonist
6. dec 2011 11:49
Ah seveda! My mistake, sorry!
Se opravičujem, sem spregledala...
Issi
6. dec 2011 15:21
Včeraj je bil na kanalu HBO dokumentarec na temo meja resničnostnih tv oddaj.
Grozljiv, vendar zelo poučen.
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?p2=5693536
Priporočam ogled.
nola
6. dec 2011 18:25
Issi je napisal/a: |
Zagotovo vem, da tekmovalci niso imeli plačila v prvi niti v drugi sezoni Kmetije. Edini doslej so bili plačani "slavni" na Kmetiji slavnih (da so sploh koga dobili in ker bodo v tem času kao izgubili fulll dohodka).
In kolikor vem, tile niso plačani.
|
Ja ja, to se je bilo pa pri teh "slavni" res za bati
JJ
6. dec 2011 20:53
Pa zakaj hudirja POP TV zadnji teden ne organizira glasovanja s strani gledalcev. Oni bi bili v plusu zaradi poslanih, mastno zaračunanih sms, gledalci se pa ne bi bunili kdo je zaslužen finala in kdo ne. In nam ne bi bilo treba gledati kako se izpadli tekmovalci veselo maščujejo tem, ki so ostali. Bolano
Pa za kakšne negativca se je zopet izkazal Simon. Na bruhanje mi gre, kako je govoril o Vesni, hinavec! Totalen...me prav zanima kaj si bo Vesna mislila o njem, ko bo to videla po TV. Pa da si bodo parcelo razdelili in prodali. Tega je sposobna edino Vlasta...
Poden od podna.
Roncolino
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Gratinirani fuži s sirom in pršutom