Plus paket (prej 2. november)

Tjanca  

član od: 6.7.2002

sporočila: 265

24. sep 2002 15:28

Tatjana

neznan uporabnik

25. sep 2002 2:38

Hja takole počasi se komercializirate tudi vi.Ja prav in lepo se sliši.In tudi cena ne bo pretirana, vsaj za neke od nas, ki se trudimo in dodajamo tem vašim stranem "dušo".Nič zato, saj družinski proračun ne bo preveč trpel.In ostajamo vaši, še naprej. Juhca

tanjam  

član od: 2.9.2002

sporočila: 159

25. sep 2002 8:00

Jaz sem se odločila za nakup nadstandarda še letos. Pravite, da nas čaka presenečenje. Prepričana sem, da pozitivno. Glede na to, da ne bo objavljeno, pa mislim, da bi nasm orali vseeno seznaniti s ceno nakupa nadstandarda letos oziroma drugo leto. Kdaj bo znana cena? Veste rada imam, da so zadeve prej jasne. Oziroma se opravičujem, če ste že objavili, pa nisem zasledila. Tanja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. sep 2002 9:25

Vse informacije o nadstandardnem paketu bodo znane do 2. novembra. Tako cena, kot to, kaj bo v paketu (sčasoma bo v paketu vedno več, ker bomo dodajali nove stvari). O ceni nismo še govorili oz. nekajkrat sem pisal neke okvirne cene, ker še ni narejen izračun. Do 2. novembra bo znano vse! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

buci  

član od: 13.6.2002

sporočila: 141

25. sep 2002 9:25

SE PRIDRUŽUJEM TANJI - Z VSEMI NJENIMI VPRAŠANJI - SEM TUDI SAMA POTENCIALNI KANDIDAT ZA TA PROGRAM! HVALA! STANKA!

jernej  

25. sep 2002 9:34

Cena ni presenečenje. Presenečenje je drobno, a pozitivno in bo znano samo tistim, ki se bodo naročili. Cena bo javna in znana in to letos, ne drugo leto. Malo pred 2. novembrom bo znano vse, razen drobnega presenečenja za tiste, ki se bodo včlanili letos! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

12. okt 2002 10:53

Lep pozdrav vsem skupaj! Strani kulinarike spremljam že kar nekaj časa, včlanila pa sem se lahko šele pred kratkim, ker so bile pri nas (tu kjer sem doma) telefonske linije tako slabe, da si potreboval dobre 4 min., da se je naložila ena stran , potem si lahko predstavljate kako je bilo delati z internetom... Po dolgih 8 mesecih boja s telekomovci so nam naredili dodatno mini centralo v vasi in s tem omogočili ISDN linijo . To vam pišem zato, ker nisem sproti mogla spremljati dogajanja (v službi si le "samo" osem ur in moraš tudi kaj narediti...) pa tudi pohvaliti še vas nisem imela priložnosti. Moram reči, da tako kot mi je všeč vaša stran, mi ni noben druga. Mislim, da je to ravno zaradi tega, ker vsak nekaj prispeva in s tem sooblikuje vaše strani. Seveda bi bila velika škoda, da bi takšna stran utonila v pozabo oz. postala manj kvalitetna samo zaradi financ. Zato podpiram zamisel o plačevanju nadstandarnega paketa, ki bo nudil več, kot neplačniški način sprehajanja po vaših straneh. Navsezadnje ste že do sedaj naredili ogromno delo (in to brezplačno!), ki je bilo kvalitetno, zato se nam članom ni potrebno bati, da bi se nehali truditi potem, ko bi prejeli članarine. Zato vam bom vsem skupaj rekla samo: kar tako naprej! Sem pa razmišljala o naslednji zadevi, ki bi lahko bila v okviru nadstandardnega paketa: recimo eKnjižnica, kot jo ima Večer na svojih straneh. Zdaj boste rekli, da niste založniška hiša in da kaj takega ni mogoče. Ampak - če bi se dogovorili s katero založniško hišo kot je npr. Večer, da bi vam odstopil pravico objave njihovih prilog, ki so bile priložene reviji 7D in bi to zadevo "spravili" v obliko knjižice za internetne strani ter jo ponudili v sklopu nadstandardnega paketa, bi marsikoga zanimalo... Ne vem v kolikor je to sploh mogoče. Prilog, ki so bile objavljene v 7D se je v nekaj letih nabralo ogromno in nekatere, so mogoče že pozabljene... S tega stališča bi mogoče prišlo prav tudi ČZP Večer, da bi se osvežil spomin na te objave... Mogoče, kaj pa veš... Seveda je to samo eden od primerov založniške hiše. Teh pa je pri nas kar nekaj, a ne? Ogromno je teh "mogoče" - poskusiti pa ni greh! Kakorkoli že - ostanite še naprej tako super! Lep pozdrav, Silva

jernej  

12. okt 2002 11:02

Pozdrav Kaj pa ima Večer v teh eKnjižicah? Recepte? Od teme kulinarike se namreč ne bi oddaljevali. Naša stran je namenjena dobri hrani in pijači in vsem, kar je povezano s tem. Ne želimo postati vsesplošni portal, kerje le teh že preveč. Če si preobsežen, nisi dober na nobenem področju ponavadi. Ne, nikomur se ni treba bati, da se ne bomo trudili še naprej, po uvedbi nadstandardnega paketa. V petih letih smo menda že dokazali, da mislimo resno. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

12. okt 2002 11:04

V nadstandardnem paketu bo vključeno tudi iskanje po receptih, forumu itd. Ostali bodo lahko po vsem iskali, vendar le enkrat dnevno in to le člani. Nečlani ne bodo mogli iskati. Verjetno bo poleg specifičnih iskalcev, kot so zdaj na voljo, izdelan še splošni iskalec, ki bo iskal tako po bazi receptov, kot po forumu, lokalih itd. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

12. okt 2002 11:54

Na Večerovi strani http://www.vecer.com si lahko ogledate, kako izgleda eKnjižnica. V tej knjižnici ni knjig z recepti. Je pa ČZP Večer objavljal kot priloge revije 7D precej prilog na temo kulinarike. In te priloge v katerih je ogromno tako receptov, kot nasvetov za zdravo življenje, ne bi bilo slabo predstaviti vašim članom. Seveda pa bi bilo treba te priloge revije 7D spraviti v obliko eKnjižnice. Verjamem pa, da bo tudi Kulinarična Slovenija brez tega zelo kvalitetni portal. In se strinjam, da si drugih področij, ki se ne dotikajo kulinarike, ni potrebno kopati na glavo. Zato pa obstajajo drugi portali. Imam pa eno vprašanje: medtem, ko jaz pišem tole, ali lahko vi, v uredništvu, sproti berete, še preden kliknem "odpošlji"? Kajti tvoj odgovor, Jernej, je bil svetlobno hiter... LP, Silva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti