8. avg 2002 9:28
Dobro, vaše želja moj ukaz Bom tako naredil. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. avg 2002 9:28
Dobro, vaše želja moj ukaz Bom tako naredil. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
13. avg 2002 14:13
Tako je to... Zdaj lahko v beležki priljubljene recepte odpirate tudi po vsem že znanih kategorijah. Je ok, Mimi? Sortiranje po abecedi pa sledi... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. avg 2002 7:31
Krasno. Verjamem, da je tudi drugim všeč in koristno. Lp, Mimi
14. avg 2002 8:55
Barvno se ikone sicer ne ujemajo s podlago, ampak to bo moralo počakati Bojana, da se vrne. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. avg 2002 16:31
Pozdravljeni! Sem nova registrirana uporabnica in lahko pohvalim oblikovno plat strani. Nanjo sem prej zašla redko. Odločila sem se za včlanitev, ker se mi zdi dobra ideja in ker je stran konstruktivna. Uvajanje nadstandarda je logična. Podpiram idejo, ker se mi zdi, da navdušenje posameznikov, ki začnejo, mora biti nagrajeno, v nasprotnem ne najdejo več navdiha v delu. Ne gre, da bi kasneje delali za denar, okrepijo se motivi in sledi izboljšanje. Lotevajo se nove ideje. Kolikokrat se sami znajdemo v podobnih situacijah...v službi, honorarnih službah, prostovoljnih včlanitvah...Vzdržite, kajti naslednji korak je, da bomo navdušeno pregledovali strani in končno tudi v Sloveniji uvideli, da se informacije plača!! Lep dan, Petra Petra Bandelj
23. avg 2002 9:59
Zivjo! Mene pa zanima nekaj: A bi bilo mogoče, da se v projektu 2.november naredi tudi: Da bi, kdor lahko, slikal hrano oz. jed za katero je poslal recept? Tako bi imeli majhno sliko, kako naj bi jed izgledala. In tako bi tudi določene jedi uspele ze ob prvem kuhanju ... no zdaj ne vem za ostale, ampak men ne uspe določeno jed narediti odlično, ker pač ne vem recimo: v kakšen model naj dam, v kakšnem zaporedju naj mešam, kako naj oblikujem ipd.. ampak ko se lotim iste zadeve drugič mi pa 100% uspe ... ker pač vidim kaj je oz. ni bilo pravilno pri prvem pečenju. Samo, to ne velja za vse jedi, so tudi jedi ki jih v prvem naredim odlične, vsaj zame . Bolj mi dela težav pri raznih pecivih. Da ne bom preveč komplicirala in se odaljila od vprašanja naj povem, da jaz sem pripravljena slikat jed in jo skenirat in vam jo poslat, da bo ko bom poslala recept zraven slika in bodo lahko videli kako naj bi jed izgledala Lp, Tatjana
23. avg 2002 10:25
Slike so seveda zelo zgovorne in bi bilo res fino jih imet..: ampak: sem prepričan, da se brez "urednikovanja" to ne more dobro odvijati. Slike bodo raznih velikosti, različnih kvalitet, osvetlitev, itd... poznalo se bo, da so "znešene skupaj z vseh vetrov"..., hrano fotografirati je delikatno. Tako da, DOBRO ali pa nič, je moje mnenje Bojan
23. avg 2002 11:38
Ja saj bi lahko dali recimo kakšna navodila, da kdor želi dodati sliko mora biti v določeni velikosti. Če se pa vam ne bo zdela dovolj lepa pa je pač ni treba objaviti Druga ni kot to, da bi se določene jedi lažje pripravile, če bi videl sliko kako izgleda. Tatjana Sporočilo je spremenil(a) Tjanca dne 23. avg 2002 11:39:31
23. avg 2002 11:50
Tjanca, vaša ideja je zelo dobra... toda... ne da bi želel koga užaliti, večina obiskovalcev ima težave že z manjšimi rečmi kot je slikanje in pošiljanje slik na strežnik v primerni velikosti in pravilni obdelavi. Mislim, da od povprečnega obiskovalca, ki pošilja recepte (pa ni mišljeno kot žaitev) ne moremo pričakovati, da bo obvladal delo še s slikami. Poleg tega so še drugi problemi. Kako naj pa jaz preverjam, ali ni slika od kje skenirana in po domače povedano ukradena? Zakon je zelo strog do kraje avtorskih slik. Mislim, da ne bo šlo, vsaj ne zdaj in na takšen način. Vem, da bi slike olajšale, toda ne bi jih bilo veliko in zelo bi zapletle življenje vseh, ki delamo na KulSlo, da ne omenjam tega, kakšen promet bi šele ustvarjali s slikami, če nam v povprečju vsakih 40 sekund en obiskovalec odpre portal, vsakih 15 sekund pa se (noč in dan, govorim v povprečju) odpre en recept. Samo z odpiranjem receptov ustvarjamo ogromen promet, ki bi se podvojil, če bi bile v receptih še slike. Ne bom pa rekel nikoli, ker če pogledamo nazaj, kakšne strani smo imeli še pred letom dni, je opaziti, da se zadeve razvijajo s svetlobno hitrostjo. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. avg 2002 22:49
Priljubljene recepte v moji beležki lahko od zdaj naprej sortirate po abecedi ali po datumu. Način sortiranja se ohrani za prihodnjič, torej ostane tako, kot ste ga nastavili. Če nič ne nastavite, se sortira po datumu vnosa v beležko od najnovejših do najstarejših. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom